Karmen Simionescu își botează fetița! Primele imagini de la creștinarea Sofiei Maria Rossa

Publicat pe

Karmen Simionescu își botează fetița, pe micuța Sofia Maria Rossa. Evenimentul a fost amânat, pe fondul pandemiei de coronavirus!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Eveniment și clipe de fericire în familia Simionescu! Astăzi este botezul micuței Sofia Maria Rossa, care a împlinit sâmbătă un an.

Botezul a tot fost amânat din pricina pandemiei de coronavirus, însă acum, în sfârșit, va avea loc evenimentul atât de important în viața copilului, dar și a părinților.

Citește și: Nicole Cherry și Florin Popa au împlinit 2 ani de relație! Mesajul transmis de iubit artistei:„Urmează eternitatea'

Precum era de așteptat, un astfel de eveniment nu putea să nu fie celebrat cum se cuvine, prin story-uri și imagini postate de părinți pe rețelele de socializare.

Micuța a fost îmbrăcată într-o rochiță albă, iar fiica lui Adrian Minune a decis să poarte tot o rochie albă, care i-a pus silueta în valoare. La rândul lui, Bogdan Căplescu a îmbrăcat un costum maro.

Citește și: Emoții mari pentru Kamara și Oana. Fiul lor, Leon, a fost operat din nou, în Barcelona:„A plâns vreo oră și nu reușea să deschidă ochișorii!'

Fericiții părinți s-au filmat în bolidul de lux, alături de nași și micuța Sofia, chiar în timp ce se îndreptau către biserică.

'Da’ cine se botează? Sofiiiiii!', a precizat vizibil emoționat și fericit tatăl micuței.

Exemplul i-a fost urmat și de artistă, care nu s-a mai abținut și a dat frâu liber sentimentelor.

Citește și: Zeny împlinește 2 ani: „Viața noastră este o reală bucurie alături de tine!' Surpriza pregătită de Adelina Pestrițu pentru fetița ei

'Se botează fata meaaaa', a spus și Karmen fericită.

Iată și primele imagini de la eveniment!

Karmen Simionescu își botează fetița! Primele imagini de la creștinarea Sofiei Maria RossaKarmen Simionescu își botează fetița! Primele imagini de la creștinarea Sofiei Maria Rossa
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter