Nicole Cherry și Florin Popa au împlinit 2 ani de relație! Mesajul transmis de iubit artistei: "Urmează eternitatea"

Publicat pe

Nicole Cherry și Florin Popa au împlinit doi ani de relație și cei doi s-au întrecut în declarații de dragoste pe rețelele de socializare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Sunt fericiți unul în brațele celuilalt și nimic nu pare că le-ar putea umbri fericirea. Nicole Cherry și Florin Popa au împlinit deja doi ani de relație și par să treacă prin cea mai bună perioadă a vieții lor din punct de vedere sentimental!

Cei doi au aniversat doi ani de relație și au celebrat cu fotografii împreună și declarații de dragoste, pentru a-și exprima sentimentele puternice pe care le nutresc unul pentru celălalt!

Citește și: A murit Claudia Daniela Nacu din Trio Expres! Mesajul transmis de fosta colegă, Carmen Harra:„A fost un talent extraordinar, o profesionistă desăvârșită'

Tu ești și vei fi întotdeauna locul meu fericit. La mulți ani pentru cea de-a doua aniversare Te iubesc', a fost mesajul lui Nicole Cherry.

La rândul lui iubitul i-a transmis: „Au trecut doi ani, urmează eternitatea. Aniversare fericită! Te iubesc”.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, replică dură pentru Jador!„Acum ești buricul Pământului, dar, băiatule, nu uita că…'

Nicole Cherry: „Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri”

Cei doi se înțeleg extrem de bine și cu familiile, astfel că nu există niciun imediment și nicio umbră în relația lor. În plus, cei doi par să aibă planuri mari pentru viitor, dat fiind că deja le spune viitori socri părinților iubitului ei.

„Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor”, a spus Nicole cu ceva timp în urmă pentru Click!

Citește și: Tatăl Andreei Bălan, dezvăluiri despre noua relație a fiicei sale:„Nu am avut ocazia să-l cunosc pe Tiberiu Argint'

Nicole Cherry și Florin Popa au împlinit 2 ani de relație! Mesajul transmis de iubit artistei: "Urmează eternitatea"Nicole Cherry și Florin Popa au împlinit 2 ani de relație! Mesajul transmis de iubit artistei: "Urmează eternitatea"

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter