Adriana Bahmuțeanu, replică dură pentru Jador! "Acum ești buricul Pământului, dar, băiatule, nu uita că..."

Publicat pe .

În ultimul timp, Jador este pe val, în special după participarea la emisiunea Puterea Dragostei, însă, se pare, atitudinea lui de vedetă deranjează… Adriana Bahmuțeanu nu s-a sfiit să-l pună la punct pe artist!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jador a câștigat un capital uriaș de popularitate după participarea la show-ul Puterea Dragostei și, drept urmare, artistului a început să-i meargă bine și pe plan profesional – piesele sale sunt în trending pe YouTube, celebritatea neîntârziind să se arate. Se pare însă că, odată cu succesul mult așteptat, ceva s-a schimbat și în comportamentul artistului, pe care faima venită peste noapte l-a cam schimbat.

Citește și: Un gest demn de aplaudat. Dragoș Bucur vorbește despre faptul că a adoptat un copil de etnie romă: „E o idioțenie să judeci un om după culoarea pielii'/ EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Cristea o înlocuiește pe Diana Dumitrescu, la emisiunea Mireasă. Vedeta negociază cu Antena 1, după ce a rămas fără emisiune la Antena Stars

„Faima și succesul nu vor ține la infinit!”

Drept urmare, Adriana Bahmuțeanu, cunoscută pentru stilul frust de a-și exprima opiniile în orice situație, l-a desființat pe Jador prin intermediul unei postări în care i-a atras atenția că celebritatea dispare la fel de repde pe cât apare…

'Jador s-a ridicat foarte repede și a reușit să ajungă rapid numărul 1, ceea ce i-a făcut și pe alții din casă să încerce să-l imite, cum este cazul lui Rafaelo. Problema este ce va face de acum înainte, pentru că e mai ușor să ajungi numărul 1, mai greu e să te rămâi acolo. Ăsta e adevăratul test.

Acum ești buricul Pământului, dar, băiatule, nu uita că faima obținută repede trece la fel de repede. Deocamdată ești pe val și ai succes la puștani. Bravo ție! Dar fii atent, faima și succesul nu vor ține la infinit!

Îi lansez o provocare lui Jador. Să încerce să cânte 'O sole mio', dar nu ca Luciano Pavarotti, ci ca Adrian Minune. Sau o piesă de care nu sunt sigură că a auzit: 'Copacul' lui Aurelian Andreescu', a comentat Adriana Bahmuțeanu pentru Wowbiz.

adriana-bahmuteanu-1-1adriana-bahmuteanu-1-1

Jador vrea să se întoarcă la Puterea Dragostei

E adevărat că Puterea Dragostei a fost o rampă de lansare pentru Jador, însă nu acesta este motivul pentru care cântărețul vrea să se întoacă la emisiunea care l-a făcut celebru, ci… pasiunea pe care a făcut-o pentru Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii!

„M-aș mai duce la Puterea Dragostei, însă pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare, este foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Dincolo de frumusețe, pare și o fire sensibilă, o persoană fină, exact așa cum îmi place mie la o femeie. Ea este motivul de a intra în emisiune, la Istanbul”, a spus Jador pentru wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton