A murit Claudia Daniela Nacu din Trio Expres! Mesajul transmis de fosta colegă, Carmen Harra: "A fost un talent extraordinar, o profesionistă desăvârșită"

Publicat pe

Doliu în muzica româneasă și clipe grele pentru Carmen Harra! Claudia Daniela Nacu din Trio Expres a murit la 58 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Carmen Harra este în doliu, după ce colega sa de la Trio Express, Claudia Daniela Nacu, a încetat din viață.

Claudia Daniela Nacu s-a făcut remarcată în anii ’80, pe când se afla în trupa Trio Express, din care a făcut parte și Carmen Harra. Artista se mutase în urmă cu câțiva ani în Amsterdam, Olanda.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, replică dură pentru Jador!„Acum ești buricul Pământului, dar, băiatule, nu uita că…'

Carmen Harra a fost cea care a anunțat moartea Danielei și nu a expus cauza decesului, ci doar a subliniat că nu a avut nicio legătură cu pandemia de coronavirus.

Vineri, 31 Iulie 2020, Claudia Daniela Nacu, colegă și prietenă de suflet din fosta trupă muzicală Trio Expres, s-a stins în Amsterdam (Olanda), din cauze naturale (fără nicio legătură cu pandemia de Coronavirus), la doar 58 de ani.

Citește și: Despărțiți, dar împreună! Jo și Juno s-au împăcat, după ce și-au recunoscut greșelile:„Am considerat că e normal să mai luăm o gură de aer!'

A fost o cântăreață și o compozitoare excepțională alături de care am lansat în anii ‘80 primul album muzical produs de Electrecord în limba engleză, disc de mare succes vândut în Europa, SUA și Canada. A fost un talent extraordinar, o profesionistă desăvârșită și o prietenă apropiată.

Mă rog ca sufletul ei frumos să se odihnească în pace și îi rog pe toți prietenii mei să se roage pentru Daniela. Când spui Trio Expres, spui și Aida Pentzer Pânzaru, o artistă pe care o iubesc nespus și de care mă leagă o prietenie deosebită. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău minunat, Daniela, te vom iubi mereu și ne rugăm pentru tine!”, a transmis Carmen Harra pe Facebook.

Citește și: Andreea Bălan, o nouă escapadă cu Tiberiu Argint!Imaginile care i-au dat de gol, în timp ce fetițele ar fi rămas în grija lui George Burcea

A murit Claudia Daniela Nacu din Trio Expres! Mesajul transmis de fosta colegă, Carmen Harra: "A fost un  talent extraordinar, o profesionistă desăvârșită"A murit Claudia Daniela Nacu din Trio Expres! Mesajul transmis de fosta colegă, Carmen Harra: "A fost un  talent extraordinar, o profesionistă desăvârșită"

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter