La 4 luni de la despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan face primele declarații despre un posibil nou iubit: ”Multe relații se bazează pe dependență emoțională, depresia îți provoacă asta”

Publicat pe

La patru luni de la despărțirea neașteptată de George Burcea, în plin proces de divorț, ultimul lucru la care se gândește Andreea Bălan este o nouă iubire. Vedeta a mărturisit că nu este în căutarea unui alt partener și că nu recomandă nimănui să facă o astfel de mișcare imediat după încheierea unei relații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În nici două luni se împlinește o jumătate de an de când Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, luând prin surprindere pe toată lumea, mai ales că separarea s-a produs la scurtă vreme după o nuntă ca-n povești.

Andreea Bălan nu se gândește încă la o nouă iubire

Printre vorbe grele aruncate în public și procesul de divorț, în tumultul unui adevărat vârtej mediatic, Andreea Bălan se concentrează în acest moment pe creșterea celor două fetițe ale sale, Ella și Clara, astfel încât acestea să simtă cât mai puțin lipsa tatălui. George Burcea își vede în acest moment copiii o dată pe săptămână.

Vedeta a mărturisit în cadrul unuia din vlogurile sale că nici vorbă să se gândească pentru moment la un nou iubit.

La 4 luni de la despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan face primele declarații despre un posibil nou iubit: 'Multe relații se bazează pe dependență emoțională, depresia îți provoacă asta'La 4 luni de la despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan face primele declarații despre un posibil nou iubit: 'Multe relații se bazează pe dependență emoțională, depresia îți provoacă asta'

'Nu-mi caut un nou iubit! Și nu trebuie să căutăm un nou iubit imediat ce ieșim dintr-o relație. Și nu trebuie să căutăm, în general. Sunt foarte multe relații care se bazează pe dependență emoțională, depresia îți provoacă astfel de momente. Cred că o femeie este cu adevărat înțeleaptă după 35 de ani', a precizat artista.

Foto: Instagram, arhiva VIVA!

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry au aniversat 2 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit momentul: „S-au asigurat că nimeni nu îi va suna”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter