Paula Chirilă, probleme serioase de sănătate în izolare: "Nu mă puteam mișca, nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi. A fost absolut sinistru"

Publicat pe

Actrița Paula Chirilă s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate în izolare, la un moment dat regăsindu-se în situația de a nu se mai putea mișca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Toată lumea a căutat să își facă de lucru în izolare, iar Paula Chirilă nu a făcut excepție. S-a apucat de mici modificări în casă, a mutat și recondiționat mobila, toate aceste acțiuni având însă repercursiuni asupra spatelui său. A povestit chiar că a existat un moment în care pur și simplu nu s-a mai putut mișca preț de două ore.

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul', a spus vedeta la Xtra Night Show.

Citește și: Cum a slăbit Paula Chirilă 15 kilograme în 3 luni.La 44 de ani, a apelat la două trucuri care sunt la îndemâna oricui și nu costă nimic

De frica noului coronavirus, ea nici nu ar fi vrut să ajungă la spital, motiv pentru a ținut legătura telefonic cu medicii.

„Ultimul meu gând era să merg la spital. Iei ceva nou peste ceva vechi. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru', a mai subliniat Paula.

Citește și: Există viață și după divorț! Paula Chirilă, despre noul iubit:'Am mai mult soare în viață acum'

Paula Chirilă s-a confruntat probleme de spate și în trecut

Paula Chirilă nu este la primul episod de acest gen. S-a ales chiar cu două hernii de disc, în perioada în care soțul nu i-a fost alături.

„Până s-a mutat Marius aici am fost şi mamă şi tată şi cărăuş, de toate. Căram 20-30 de kilograme de la supermarket pentru toată familia. Toate astea şi-au pus amprenta asupra coloanei vertebrale', susținea nu demult vedeta la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Citește și: Paula Chirilă a ajuns pe mâinile medicului estetician.Ce intervenție estetică și-a făcut vedeta

Paula Chirilă, probleme serioase de sănătate în izolare: "Nu mă puteam mișca, nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi. A fost absolut sinistru"Paula Chirilă, probleme serioase de sănătate în izolare: "Nu mă puteam mișca, nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi. A fost absolut sinistru"

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter