Cum a slăbit Paula Chirilă 15 kilograme în 3 luni. La 44 de ani, a apelat la două trucuri care sunt la îndemâna oricui și nu costă nimic

Publicat pe

La 44 de ani, Paula Chirilă pare că întinerește pe zi ce trece. Starea ei de bine se vede nu doar pe chip, cât și pe trup, care este mai zvelt pe zi ce trece. Actrița a slăbit 15 kilograme într-un timp scurt și acum mai vrea doar să se mențină și să se tonfice.

Transformarea actriței se vede cu ochiul liber, însă Paula Chirilă nu este mulțumită pe deplin de rezultat. Aceasta ne-a mărturisit că ar mai fi loc de câteva ore de antrenament pe săptămână pentru a-și contura o siluetă fără cusur.

 

„În ultimele luni nu am avut timp să fac sport. Nu e o rușine, îmi asum. Doresc să mă întorc la centrul unde fac, dar am început să am grijă la alimentație. Nu mai mănânc carbohidrați. Deloc. Asta m-a ajutat incredibil. Pur și simplu s-au dus kilogramele văzând cu ochii. Nici dulciuri nu mănânc. Dacă mi-e poftă de dulce îmi fac dulciuri keto, care sunt fără carbohidrați. Nici sucuri, eventual fără calorii. Apă, multă apă', ne-a spus Paula despre noul ei stil de viață, mărturisindu-ne că a ținut și o oarecare dietă pentru a scăpa de cele 15 kilograme pe care le avea în plus. „Am mai făcut și fasting, ceea ce se numește post negru, numai că este voluntar, nu este înfometare, așa cum ții de sărbători, doar cu apă și o gură de cafea. Am ajuns în punctul ăla în care nu îmi mai era foame și chiar m-am simțit foarte bine'.

Munca o ajută să se mențină în formă

Până va găsi timp pentru a ajunge și la sala de sport, Paula Chirilă ne-a mărturisit că se menține în formă cu ajutorul proiectelor profesionale pe care le are și care o solicită zilnic. „Mă simt foarte bine în pielea mea. Am un chef de distracție. Faptul că am slăbit foarte mult mi-a dat un plus de încredere și un vibe foarte bun. Toată lumea când mă vede rămâne uimită. Și faptul că sunt în priză, am multe proiecte, filmez, repet la tot felul de spectacole ajută foarte mult. E un moment al carierei în care mă simt împlinită. Nu și foarte odihnită, dar foarte împlinită și îmi doresc să fie mereu așa', a mai spus actrița, recunoscând că sclipirea din ochii ei și starea de bine este completată și de „fluturii din stomac'. „Nu zic că dragostea nu face și ea minuni, pune și ea cireașa de pe tort. Dacă se întâlnesc astea două: să ai și carieră împlinită și să ai și un om în viața ta e minunat. Văd că premisele se leagă. E și vorba aia, când e să vină, vin toate o dată'.

VIDEO: Bogdan Sorocan/ FOTO: Dumitru Angelescu

Cum a slăbit Paula Chirilă 15 kilograme în 3 luni. La 44 de ani, a apelat la două trucuri care sunt la îndemâna oricui și nu costă nimicCum a slăbit Paula Chirilă 15 kilograme în 3 luni. La 44 de ani, a apelat la două trucuri care sunt la îndemâna oricui și nu costă nimic

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter