Zi de naștere atipică, în timp de pandemie! Aurelian Temișan își invită fanii la petrecerea lui: "Acum, toți care vor lua bilete vor sta în primul rând!"

Publicat pe

Pe 3 iunie, Aurelian Temișan împlinește 48 de ani și, în pofida condițiilor de distanțare socială impuse de pandemia de coronavirus, își va sărbători ziua cu fast, alături de toți cei care-l iubesc. Artistul le promite fanilor săi cel mai tare concert online!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vremurile pe care le traversăm acum, fără precedent pentru noi toți, au lovit puternic în special lumea artistică, vedetele autohtone intrând într-o pauză forțată de mai bine de două luni… Dar cum situațiile disperate cer măsuri ingenioase, iată că cei mai mulți artiști s-au repliat repede, găsind modalități de a se întâlni cu fanii.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry au aniversat 2 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit momentul: „S-au asigurat că nimeni nu îi va suna”

E un moment istoric și pentru mine

Aurelian Temișan, care peste doar câteva zile va împlini 48 de ani, le promite fanilor săi o aniversare de proporții, deoarece aceștia au ocazia să-l sărbătorească live, într-un mod inedit, prin intermediul platformei vStage.ro.

E un concert cu trupa, e primul de acest fel, un moment istoric și pentru mine, să am un concert cu publicul în suflet și în minte, gândindu-mă la cum reacționează el de fiecare dată când apar și când cânt mai ales melodiile lor preferate. Mai ales că fiecare se regăsește în cel puțin o melodie din cele pe care  le cânt. 
Din 30 de ani de carieră, bătuți pe muchie, cel puțin 10 m-au prins cântând de ziua mea, ba chiar o dată jucând în spectacolul Chicago', pe 3 iunie… Acum, toți care vor lua bilete vor sta în primul rând!

Nu va mai fi ca la o sală de spectacole în care mulți se bat pentru primele rânduri, în special pentru primul rând, să fie aproape de artist și de pulsul scenei, ci fiecare va fi acolo, în primul rând, de pe fotoliu, de pe canapea, de pe scaun, în picioare, cu boxele date la maxim, să cânte, să își înveselească toți membrii familiei pentru că asta este ideea, să aducem bucurii în casele lor, a celor care ne iubesc și ne urmăresc de atât timp, publicul nostru fidel!', a mărturisit simpaticul jurat de la Te cunosc de undeva!

Citește și: Îl mai ții minte pe Costel, din Vacanța Mare? Radu Pietreanu a suferit de o boală gravă, dar s-a vindecat și a reluat colaborarea cu Mugur Mihăescu: „Am zis să mai râdem, să ne mai jucăm un pic”

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, împreună de un sfert de secol!

Monica Davidescu și aurelian Temișan formează unul dintre cele mai admirate, dar și mai discrete cupluri din showbizul autohton, cei doi, părinții unei fetițe minunate, dora, fiind deja căsătoriți de un sfert de secol. În ziua în care au împlinit 25 de ani de când s-au cunoscut, artistul a publicat un mesaj pe contul de socializare și  a atașat un colaj de fotografii, în care le arată tuturor, cum arăta alături de soția lui, în anul 1995.

Zi de naștere atipică, în timp de pandemie! Aurelian Temișan își invită fanii la petrecerea lui: "Acum, toți care vor lua bilete vor sta în primul rând!"Zi de naștere atipică, în timp de pandemie! Aurelian Temișan își invită fanii la petrecerea lui: "Acum, toți care vor lua bilete vor sta în primul rând!"

25 de ani. Sfert de veac.
13 ianuarie 1995… 13 ianuarie 2020

În momentul în care cunoști un om, nu te poate duce gândul la ce ar putea fi, la cum ar putea fi. Dacă în seara în care ne-am cunoscut (când a venit ea spre mine, întrebându-mă cum aș vrea să mă prezinte), aș fi putut anticipa că vor trece anii așa, i-aș fi spus: „domnișoară Monica, prezintă-mă simplu… soțul tău'. Sunt recunoscător vieții (pentru miliardele de secunde de credit), conjuncturii (pentru harul care mi s-a dat și cu care bucur suflete), anturajului (pentru frumoșii oameni ce mi-au fost și îmi sunt alături), pentru viitorul (care deși nesigur, mă motivează și mă mobilizează)… pentru TOT. Monica, Dora, de astăzi pornim în cel de-al doilea pătrar al vieții’, a fost mesajul postat de Aurelian Temișan pe contul de socializare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter