Diana Munteanu este atentă la sport și dietă, dar fanii sunt îngrijorați că a slăbit prea mult. Câte kilograme a ajuns să cântărească vedeta

Publicat pe

La 41 de ani, Diana Munteanu continuă să fie una dintre cele mai sexy vedete din România. Foarte atentă la sport și alimentație, vedeta are o talie din ce în ce mai subțire, dar care ridică unele semne de întrebare. Urmăritorii ei din social media și-au exprimat îngrijorarea cu privire la greutatea frumoasei blonde, care, la 1’71 înalțime, cântărește 52 de kilograme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

A trecut pragul de 40 de ani, despre care nutriționiștii avertizează că implică anumite schimbări, dar metabolismul Dianei Munteanu nu dă semne de încetinire. Desigur, în spatele siluetei suple stă mult sport, dar și o atenție sporită la alimentație. Mănâncă extrem de rar carne, consumă multe salate, pește, fructe și legume.

Câte kilograme a ajuns să cântărească Diana Munteanu după dietă și sport

Vedeta a fost considerată dintotdeauna una dintre cele mai sexy femei din showbiz, însă ultimele fotografii postate de Diana Munteanu pe rețelele sociale, cu abdomenul la vedere, au ridicat unele semne de întrebare în rândul fanilor săi.

'Mai mănâncă și tu ceva!', 'Foarte rău arăți, doar capul a rămas mare', 'Mie îmi pari foarte slabă în poză', 'A dispărut și buricul, prea slabă, fă niște analize, pentru binele tău', acestea au fost doar câteva dintre comentariile din social media cu privire la silueta Dianei Munteanu.

Întrebată de un fan ce greutate și ce înălțime are, Diana a menționat greutatea de 52’5 kilograme și înălțimea de 1’71, raport considerat nu foarte echilibrat de nutriționiști.

Ce dietă urmează Diana Munteanu

'Merg la pilates, la sport. Cu o dietă sănătoasă, cu somn. Am mâncat la fast food acum 8 ani. Mănânc întotdeauna foarte sănătos și niciodată târziu. Ultima masă este pe la ora 19. Mă pun în pat la ora 22.30 și nu prind 12 noaptea trează. Nu pot să renunț la înghețată, mănânc aproape în fiecare zi. Ciocolată mai mănânc din când în când dimineața. Mănânc carne, dar destul de puțină.

Consum foarte mult pește, fructe de mare, carne de curcan. Nu am mai simțit nevoia să mănânc carne de pui. Mai merg la tratamente corporale și pentru față. Sunt tratamente noninvazive și nu am intervenit chirurgical nicăieri. Hidratări, masaje și tot ce este nevoie pentru a te menține cât de cât în formă', a detaliat Diana Munteanu acum ceva vreme la Interviurile VIVA!.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Diana Munteanu este atentă la sport și dietă, dar fanii sunt îngrijorați că a slăbit prea mult. Câte kilograme a ajuns să cântărească vedetaDiana Munteanu este atentă la sport și dietă, dar fanii sunt îngrijorați că a slăbit prea mult. Câte kilograme a ajuns să cântărească vedeta
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter