La 57 de ani, Nadia Comăneci arată senzațional în costum de baie. A atras toate privirile pe plajă

Publicat pe

La 57 de ani, Nadia Comăneci este într-o formă de invidiat. Toată lumea o apreciază pe marea campioană a gimnasticii românești. Nadia Comăneci arată senzațional în costum de baie și este plină de energie pe plajă.

Nadia Comăneci este prima gimnastă a lumii care a primit nota 10. Chiar și acum, după 43 de ani, reușește să execute bine cunoscutele scheme care i-au adus multe medalii de aur.

Fosta sportivă a atras toate privirile pe plajă atunci când a executat, în costum de baie, un exercițiu. La 57 de ani, Nadia Comăneci are o siluetă de invidiat și reușește să se mențină în formă.

 

View this post on Instagram

 

Here we go….43 years later… and Dylan s handstand photobomb ….July 18 th @montreal1976 first Perfect 10…

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10) on


43 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii

Pe 18 iulie 1976, Nadia a uimit o lume întreagă. Afişajul electronic de la Jocurile Olimpice de la Montreal nu era programat să arate nota 10, aşa că după evoluţia Nadiei Comăneci, pe ecran a apărut nota 1.00. Nadia Comăneci a obţinut, la acea ediţie a Jocurilor Olimpice, de şapte ori scorul perfect, câştigând trei medalii de aur (la individual compus, bârnă şi paralele), o medalie de argint (echipă compus) şi una de bronz (sol).

De atunci, gimnasta din Oneşti a intrat în istorie drept prima sportivă cu un exerciţiu perfect.

FOTO: Instagram, Facebook

La 57 de ani, Nadia Comăneci arată senzațional în costum de baie. A atras toate privirile pe plajăLa 57 de ani, Nadia Comăneci arată senzațional în costum de baie. A atras toate privirile pe plajă

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter