La 57 de ani, Nadia Comăneci arată senzațional în costum de baie. A atras toate privirile pe plajă

Publicat pe

La 57 de ani, Nadia Comăneci este într-o formă de invidiat. Toată lumea o apreciază pe marea campioană a gimnasticii românești. Nadia Comăneci arată senzațional în costum de baie și este plină de energie pe plajă.

Nadia Comăneci este prima gimnastă a lumii care a primit nota 10. Chiar și acum, după 43 de ani, reușește să execute bine cunoscutele scheme care i-au adus multe medalii de aur.

Fosta sportivă a atras toate privirile pe plajă atunci când a executat, în costum de baie, un exercițiu. La 57 de ani, Nadia Comăneci are o siluetă de invidiat și reușește să se mențină în formă.

 

View this post on Instagram

 

Here we go….43 years later… and Dylan s handstand photobomb ….July 18 th @montreal1976 first Perfect 10…

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10) on

43 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii

Pe 18 iulie 1976, Nadia a uimit o lume întreagă. Afişajul electronic de la Jocurile Olimpice de la Montreal nu era programat să arate nota 10, aşa că după evoluţia Nadiei Comăneci, pe ecran a apărut nota 1.00. Nadia Comăneci a obţinut, la acea ediţie a Jocurilor Olimpice, de şapte ori scorul perfect, câştigând trei medalii de aur (la individual compus, bârnă şi paralele), o medalie de argint (echipă compus) şi una de bronz (sol).

De atunci, gimnasta din Oneşti a intrat în istorie drept prima sportivă cu un exerciţiu perfect.

FOTO: Instagram, Facebook

La 57 de ani, Nadia Comăneci arată senzațional în costum de baie. A atras toate privirile pe plajăLa 57 de ani, Nadia Comăneci arată senzațional în costum de baie. A atras toate privirile pe plajă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter