Cristian Boureanu și Laura Dincă pregătesc nunta. Cum va fi marele eveniment: "Vreau să fie în locația pe care mi-o doresc"

Publicat pe

Cristian Boureanu și Laura Dincă se pare că se pregătesc de nuntă. Curând vor păși în fața altarului, iar fotomodelul pregătește marele eveniment. Vrea să poarte o ținută specială, într-un loc de poveste. 

Laura Dincă a mărturisit că iubitul ei, Cristian Boureanu, nu îi va vedea rochia de mireasă până în momentul în care vor ajunge în fața altarului. Vor să organizeze un eveniment special.

„Niciodată nu m-am visat mireasa prințesă', nu pot spune mai multe despre rochie, deoarece am ales-o singură și Cristi mă va vedea doar în fața altarului!

Deci e secret până atunci, dar vă pot spune că rochia de stare civilă în mod sigur va fi simplă și îmi doresc foarte mult să fie în locația pe care mi-o doresc, pentru a putea purta șlapi', a explicat Laura Dincă pentru perfecte.ro.

Cristian Boureanu și Laura Dincă pregătesc nunta. Cum va fi marele eveniment: "Vreau să fie în locația pe care mi-o doresc"Cristian Boureanu și Laura Dincă pregătesc nunta. Cum va fi marele eveniment: "Vreau să fie în locația pe care mi-o doresc"

Fiica lui Cristian Boureanu a împlinit 18 ani. Ce mașină a primit Ioana la majorat

Ioana Boureanu și-a sărbătorit majoratul, unde au fost alături de ea prietenii cei mai apropiați. După ce în urmă cu o săptămână a trecut prin clipe de neimaginat, Cristian Boureanu a vrut să o facă pe fata lui să uite de coșmarul pe care l-a trăit, după ce a fost bătută. Ioana Boureanu a primit o mașină roșie ca focul, care valorează zeci de mii de euro.

Fostul politician a dezvăluit că starea de sănătate a fiicei sale este una bună acum și că a revenit la programul ei obișnuit. „Ioana este în regulă, a mers la școală și poartă bandaj și căciulă. Se simte bine și nu a avut probleme, cum ar fi stări de amețeală sau altceva’, a dezvăluit Cristian Boureanu pentru Perfecte.ro.

Foto: Facebook 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter