La șase ani de la plecarea din TV, Oana Frigescu s-a reinventat total! Din ce câștigă bani acum

Publicat pe
La șase ani de la plecarea din TV, Oana Frigescu s-a reinventat total! Din ce câștigă bani acumLa șase ani de la plecarea din TV, Oana Frigescu s-a reinventat total! Din ce câștigă bani acum

Se spune că televiziunea e ca un drog, dar iată că există excepții! Oana Frigescu a plecat în urmă cu șase ani de la pupitrul știrilor și nu vrea să mai audă de micul ecran. Mai mult decât atât, după atâția ani ca persoană publică și după un divorț urât, supramediatizat, bruneta s-a reorientat  către un business ce îi asigură liniște, dar și confort financiar.

După patru ani de Observator, în 2013 Oana Frigescu părăsea televiziunea, nepărând să aibă un plan legat de viitorul său profesional. Înlocuită la vremea aceea de Anca Lungu, știrista a dispărut din atenția publică, după o perioadă lungă în care fusese mai mediatizată decât și-ar fi dorit, din cauza divorțului de Andrei Badiu, cu care are o fetiță de aproape nouă ani, Maria.

Oana Frigescu, de la televiziune la bijuterii hand-made

În 2011, la doar 30 de ani, Oana a trecut printr-un divorț traumatizant, ce a ținut prima pagină a ziarelor vreme îndelungată. În mai puțin de doi ani, bruneta bifa trei momente importante din viață: căsătoria, venirea pe lume a fetiței ei și divorțul. Întrebată de revista VIVA!, pentru care a realizat o ședință foto în anul separării, ce sfat le-ar da femeilor care trec, la fel ca și ea, printr-un divorț, Oana a răspuns: 'Firesc ar fi să nu se autocondamne la un trai nimicitor. Să nu uite faptul că fiecare dintre noi avem dreptul la demnitate umană. Să înțeleagă că prima brutalitate va fi una dintr-un șir nesfârșit. Trebuie să respingă din start un astfel de tratament, altfel vor deveni victime permanente.'

La  opt ani după divorț și șase ani de la plecarea din televiziune, iată că Oana Frigescu nu doar că pare să se afle într-o etapă benefică a vieții, concentrându-și atenția asupra fetiței sale, dar este o femeie de afaceri pricepută. Fosta vedetă tv a deschis acum câțiva ani un business cu bijuterii hand-made care a început să devină destul de cunoscut, asigurându-i totodată un oarecare confort financiar.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Meghan Markle i-a scris o scrisoare impresionantă tatălui ei: „Mi-ai rupt inima într-un milion de bucăți'

Alex Velea, apel disperat către toată lumea: 'Oferim 10.000 de euro celui care îl găsește'

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter