Ce spun vedetele despre filmul "Oh, Ramona". Smiley se regăseşte în pielea adolescentului timid şi îndrăgostit

Publicat pe

Vedetele au fost prezente la avanpremiera filmului „Oh, Ramona”. Alături de regizorul Cristina Iacob, de actori şi de întreaga echipă, acestea şi-au adus aminte de adolescenţă. Spun că trebuie să vedem neapărat filmul care va apărea la cinema în data de 14 februarie. 

Un adolescent timorat și o tânără extrem de atrăgătoare și dezinhibată. De aici și până la un deznodământ plin de surprize sunt, cu siguranță, multe hohote și lacrimi de râs, comedia „Oh, Ramona! fiind, cu siguranță, cel mai așteptat film al începutului de an.

Comedia „Oh, Ramona! înseamnă trei ani și jumătate de muncă și 35 de zile de filmare, dar, mai ales, trei protagoniști aleși din 70.000 de tineri înscriși la casting, pentru rolu-rile principale. Bogdan Iancu, în rolul tocilarului irezisti -bil. Aggy K. Adams, în rolul adolescentei fatale. Sarea și piperul filmului: Feli, Laura Giurcanu, Cristina Ich, Gina Pistol și Smiley.

Mai exact, toate ingredientele pentru o comedie de succes, ce ar putea oricând rivaliza cu producțiile de gen ale americanilor. „Andrei sunt eu înainte de maturizare. Asta nu înseamnă că acum sunt o persoană neapărat mult mai matură, mai am lucruri de învăţat, dar, ca oricine, am avut perioada mea jenantă în care doar încercam să ‹‹fac şi eu parte din trib››. Andrei mi-e aproape. Schimbările prin care trece el sunt, clar, schimbări prin care am trecut şi eu în adolescența mea, spune Bogdan Iancu, tânărul actor pe care l-ați putut vedea și în pelicula „Ho, Ho, Ho!.

Comedia „Oh, Ramona! va fi lansată în cinematografele din toată țara pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter