Lana del Rey și iubitul ei, Sean Larkin, s-au despărțit: "Încă vorbim, ținem legătura, însă..."

Publicat pe

Lana Del Rey și partenerul ei s-au despărțit. Anunțul a fost făcut chiar de Sean Larkin.

Lana del Rey și iubitul ei, Sean Larkin, s-au despărțit: "Încă vorbim, ținem legătura, însă..."Lana del Rey și iubitul ei, Sean Larkin, s-au despărțit: "Încă vorbim, ținem legătura, însă..."

Sergentul Sean Larkin a fost cel care a anunțat despărțirea. „Momentan, suntem doar prieteni. Încă vorbim, ținem legătura, însă avem programul foarte încărcat pentru moment„, a declarat el pentru New York Times.

Potrivit spuselor sale, ei s-au înțeles „pur și simplu din prima”, de îndată ce s-au întâlnit la New York. Cei doi, însă, au fost nevoiți să se împartă între Los Angeles, orașul în care locuiește artista și Tulsa, Oklahoma, unde el își petrece mare parte din timp.

Independent de statutul artistei, cei doi au avut o relație normală, a declarat Sean: au mers împreună la cumpărături, au ieșit în cafenele locale.

„Când eram în Tusla ieșeam cu prietenii mei ce lucrează în acest domeniu (polițiști) și iubitele lor. Am mers la Super Bowl împreună, am luat cina și lucruri de genul. Am făcut lucruri normale pe care cuplurile le fac cu prietenii lor.', a povestit Sean.

Tată a doi copii, în vârstă de 17, respectiv 22 de ani, bărbatul a mai spus că s-au arătat surprinși în momentul în care au aflat cine este noua iubită a tatălui lor, conform verdict.ro. „Nu le-a venit să creadă', a precizat el.

Mai mult, în cele din urmă tatăl a pășit chiar și pe covorul roșu, la Premiile Grammy: „Am fost întrebat dacă am avut emoții, dar n-a fost deloc cazul. Să fii fotografiat și să răspunzi la întrebări a fost plăcut, nu înfricoșător ', a declarat el.

Sursa foto: Hepta, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter