Laurette, prima reacție după ce Marian Tătic a publicat mesajele dintre ei: "Îmi doream ceva serios cu el"

Publicat pe

Marian Tătic, bărbatul care a agresat-o pe Laurette la un hotel din Capitală, a făcut publice o parte dintre conversațiile pe care le avea cu fosta asistentă TV. La scurt timp, vine și reacția vedetei, care susține că și-ar fi dorit o relație serioasă cu el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Marian Tătic își susține nevinovăția, în timp ce Laurette susține că toate acțiunile lui au drept scop denigrarea sa în spațiul public. Vedeta susține că nu are nimic de ascuns, motiv pentru care conversațiile dintre ea țși agresor sunt deja la dosar, la poliție. Autoritățile vot fi cele care vor decide exact de partea cui este adevărul.

Laurette, prima reacție după ce Marian Tătic a publicat mesajele dintre ei: "Îmi doream ceva serios cu el"Laurette, prima reacție după ce Marian Tătic a publicat mesajele dintre ei: "Îmi doream ceva serios cu el"

Oricum, întreaga conversație dintre mine și acest agresor a fost deja pusă la dosar, ieri, la Poliție. Eu nu am nimic de ascuns, pentru că mesajele au foat date de el doar cu scopul de a mă denigra pe mine în spațiul public', a spus cântăreața la Antena Stars.

Laurette: „Mi-a trimis niște poze cu lenjeria respectivă'

Laurette nu a negat că agresorul i-ar fi cumpărat lenjerie intimă, însă a privit-o drept cadou, dat fiind că ea considera că erau la început de relație.

Eu nu ascund faptul că el m-a sunat în timpul zilei, mi-a zis că este la mall, că vrea să-mi cumpere ceva frumos. Nimic ciudat până aici. Mi-a trimis niște poze cu lenjeria respectivă, iar eu i-am comunicat măsurile, dar i-am solicitat să-mi ia o altă lenjerie. Din punctul meu de vedere, nu văd nimc deplasat în faptul că un bărbat dorește să facă un cadou din moment ce noi doi ne văzusem cu o seară înainte la masă', a mai spus Laurette.

Citește și: Și Andreea Podărescu a fost abordată de Marian Tătic, agresorul lui Laurette:”Mi-a făcut o invitație și…”

Citește și: Mesajele dintre Laurette și bărbatul care a bătut-o la hotel.I-a cerut să-i cumpere un set de lenjerie intimă sexy

Citește și: Alex Bodi rămâne în arest la domiciliu.Mărturia Biancăi Drăgușanu ar sta la baza deciziei magistraților!

Citește și: Ce a făcut Zanni de la Survivor după ce a părăsit orfelinatul:„Era ca o pușcărie, le-am dat motive să mă dea afară' / EXCLUSIV

Laurette și-ar fi dorit o relație serioasă

Laurette a subliniat că la început el s-a comportat foarte frumos cu ea, motiv pentru care i-a câștigat încrederea și își dorea să înceapă o relație cu el.

El s-a comportat frumos cu mine, mi-a câștigat încrederea, eu chiar îmi doream ceva serios cu el. Era un început de relație. Departe de mine gândul că un om atât de amabil urma să-și schimbe complet atitudinea față de mine în momentul în care am intrat în cameră. M-a agresat fizic doar pentru că am spus: «Nu»', a conchis Laurette.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter