Corina Chiriac a revenit la TV! Ce surpriză emoționantă i-au pregătit producătorii

Publicat pe

Corina Chiriac a revenit la Național TV, postul unde a prezentat emisiunea „Opriți timpul!” nu mai puțin de 12 ani și de unde s-a retras la începutul verii trecute. De data aceasta însă, doar în calitate de invitat deocamdată. Iată ce surpriză emoționantă i-au pregătit producătorii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, în luna mai, Corina Chiriac se retrăgea de la cârma emisiunii Opriți timpul!, a cărei gazdă a fost, la Național TV nu mai puțin de 12 ani. Recent, artista a revenit la TV, la același post de televiziune, însă, deocamdată, doar în calitate de invitată. Producătorii postului de televiziune i-au pregătit însă o surpriză emoționantă.

Corina Chiriac a revenit la TV! Ce surpriză emoționantă i-au pregătit producătoriiCorina Chiriac a revenit la TV! Ce surpriză emoționantă i-au pregătit producătorii

Corina Chiriac a revenit la TV după un an de pauză

Duminică, pe 21 martie, Corina Chiriac a revenit la TV, la postul Național TV, unde timp de nu mai puțin de 12 ani a prezentat emisiunea Opriți timpul! Artista a fost invitată în emisiunea Start show România', prezentată de Diana Matei și Adrian Enache, de data aceasta în calitate de invitată.

Producătorii de la postul de televiziune unde a lucrat mai bine de un deceniu i-au pregătit artistei o surpriză de proporții – studioul unde este filmat noul sezon al show-ului a primit numele Corinei Chiriac, un omagiu emoționant pentru marea artistă.

Citește și: De ce nu a avut Neti Sandu noroc în dragoste. Explicația este astrologică: „Câtă vreme am notorietate…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ioana Chișiu confirmă divorțul de tatăl fiicelor sale: „Sunt o femeie liberă”. Ce spune despre noul iubit

Citește și: Oana Roman încă suferă în urma divorțului de Marius Elisei:'Mi-e dor de timpul petrecut împreună'

Citește și: Surpriză uriașă pentru Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite. Finii lui, doi copii adorabili, au venit să-i gătească

În acest weekend, Diana Matei și Adrian Enache au revenit cu emisiunea Start show România', la Național TV, iar muzica live, cu care și-au obișnuit telespectatorii, a fost asigurată de Taraful Cleante. La prima emisiune, printre invitați s-au numărat Cornelia și Lupu Rednic, Jeny Nicolau, Diana Enache, Alb Negru, Vali Vijelie, David Dobrincu și Ava. Iar invitat de onoare a fost Corina Chiriac.

S-a retras după 12 ani de emisiune

Anul trecut, la început de vară Corina Chiriac a anunțat că se retrage de la cârma emisiunii ce purta numele unei piese iconice de-ale sale – Opriți timpul! Artista a făcut anunțul pe contul ei de socializare.

„Această pauză de 2 luni mi-a adus o altă perspectivă de viață. Una mai liniștită. Am nevoie de o pauză de resetare personală și profesională (…) Am decis astfel să mă retrag din colaborarea cu Național TV.

Multumesc tuturor membrilor echipei și colegilor de breaslă pentru o fructuoasă colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine să încercăm să „Ne-amintim Duminica” și să „Oprim Timpul” împreună', a scris artista. 

Acum, după aproape un an de pauză, Corina Chiriac revine la TV, însă, deocamdată, doar în calitate de invitată.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă