Lavinia Petrea, primele imagini în rochie de mireasă. Știrista PRO TV a postat fotografii de colecție de la nuntă: "A fost exact așa cum mi-am dorit"

Publicat pe

Lavinia Petrea, prezentatoarea Știrilor Pro TV, le-a făcut o surpriză de proporții fanilor și a publicat câteva forografii de la nuntă. Vedeta a ținut să precizeze că momentul în care s-a cununat religios a fost exact așa cum și-a dorit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mamă a trei copii, Lavinia Petrea, este o persoană discretă, plină de farmec. Este o prezență caldă la pupitrul știrilor și, cumva, reușește să ne smulgă un zâmbet la fiecare apariție. De data aceasta a reușit să ne ia prin surprindere cu imaginile de nuntă postate pe blogul ei, păstrate departe de ochii curioșilor până la acest moment.

Citește și: Cum se descurcă Lavinia Petrea, mamă a trei copii, pe timp de pandemie:”Nu primim ajutor de niciun fel. Am considerat…”. Cât de mult i s-a schimbat viața în carantină / INTERVIU

Lavinia Petrea s-a căsătorit cu procurorul Romulus Dan Varga în urmă cu șapte ani și împreună au trei copii: Mathias, Klara și Karin.

Alături de zilele în care ni s-au născut cei trei copii, ziua în care ne-am căsătorit religios, este cea în care m-am simțit cea mai fericită. Și a fost exact așa cum mi-am dorit. Despre mine și despre El. Despre noi, doi oameni fericiți și recunoscători că s-au găsit și împărtășesc asta și cu cei pe care îi prețuiesc', a scris Lavinia Petrea pe blog.

Lavinia Petrea: „Sunt cea mai fericită și împlinită femeie”

Frumoasa prezentatoare se simte fericită și împlinită alături de bărbatul din viața ei și cei trei copii pe care și i-a dorit din tot sufletul. De asemenea, susține că fără soțul ei nu ar fi completă.

Citește și: Lavinia Petrea evită ieșirile în oraș și merge doar la muncă, în timpul carantinei:”Mă simt pregătită să trăiesc și așa” / INTERVIU

În adolescență visam mult, inclusiv la acel Făt-Frumos lângă care să trăiesc până la adânci bătrâneți. Acum îl am lângă mine… până când, vom vedea!? Mă numesc Lavinia Varga și de când port acest nume sunt cea mai fericită și împlinită femeie', a mai precizat ea.

Cum se descurcă Lavinia Petrea cu trei copii

De curând, Lavinia Petrea ne-a dezvăluit într-un inteviu cum se descurcă cu cei trei copii pe timp de pandemie: „Este pentru prima dată de când îi avem pe toți cei trei copii și nu primim ajutor de niciun fel pentru atâta vreme. Părinții mei nu au trecut de pragul de 65 de ani, dar pentru protecția lor și a noastră am considerat că e mai bine să nu mai intrăm în contact în această perioadă. Socrii mei, care și ei erau foarte prezenți fizic în viața noastră, sunt mai în vârstă și trebuie să-i protejăm. În plus, cei trei copii mergeau la grădiniță. Tocmai o integrasem si pe cea mai mică în colectivitate.

Lavinia Petrea, primele imagini în rochie de mireasă. Știrista PRO TV a postat fotografii de colecție de la nuntă: "A fost exact așa cum mi-am dorit"Lavinia Petrea, primele imagini în rochie de mireasă. Știrista PRO TV a postat fotografii de colecție de la nuntă: "A fost exact așa cum mi-am dorit"

Deci, totul s-a schimbat peste noapte și a trebuit să ne organizăm noi doi în așa fel încât să mergem la serviciu, dar să și avem grijă de copii. Soțul meu și-a schimbat puțin programul și merge la birou la 11, după ce ajung eu acasă, și evident, ca să recupereze, vine seara mai târziu. Nu a fost foarte ușor să ne adaptăm mai ales că, pe lângă îngrijirea copiilor, sunt atâtea lucruri de făcut, dar acum chiar suntem bine. Cheia a fost organizarea și un program stabilit pentru copii. Aici mă ajută și faptul că Mathias și Klara fac grădiniță online. Ei știu că au o treabă de punctat care le face și plăcere, mai ales lui Mathias, iar apoi au o mareee poftă de joacă”.

Sursa foto: Instagram, laviniapetrea.ro

Citește și:Lavinia Petrea, interviu inedit după ce a devenit mamă pentru a treia oară.Mereu se bazează pe ajutorul soţului – EXCLUSIV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter