Lidia Buble, dezvăluiri surprinzătoare. Artista susține că nu are regrete: "Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza"

Publicat pe

Familiei Lidiei Buble nu a fost de acord cu relația cu Răzvan Simion, iar tatăl ei nici nu a vrut să-l cunoască pe Răzvan. Artista are, însă, numai cuvinte de laudă la adresa celor care i-au dat viață. De asemenea, susține că nu are regrete, întrucât orice întâmplare trebuie tratată ca pe o lecție de viață care contribuie la maturizare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble s-a deschis într-un interviu acordat Revistei Avantaje și povestește detalii despre familia în sânul căreia a trăit cele mai frumoase momente. Sunt o familie numeroasă, dar, în primul rând unită, iar părinții ei trăiesc o poveste de dragoste pură și frumoasă. „Noi suntem o familie unită și de mici am fost învățați să avem această dragoste familială frumoasă. Mami și tati trăiesc o poveste de iubire pură, așa cum rar poți vedea. Ei sunt protectorii, mentorii și cei mai buni profesori, atunci când vine vorba de valorile vieții. Familia mea este specială, pentru însăși căldura oferită, prin toate sfaturile date, de când suntem mici până ajungem mari și, mai ales, prin spiritul unic și armonios pe care-l trăim în casă. (…) Fără falsă modestie, familia mea este una ca din povești!

Citește și: Gestul surprinzător făcut de Răzvan Simion la doar câteva ore după ce a anunțat despărțirea de Lidia Buble.Matinalul de la Antena 1 regretă separarea?

Artista susține că este împăcată cu ea, că este naturală din toate punctele de vedere și nu are de ce să se ferească. „Eu mă consider o persoană cu un stil cât se poate de natural din toate punctele de vedere. Ca artist, sunt cameleonică și-mi place să mă reinventez cu fiecare apariție a mea”.

Citește și: Și-a luat bagajele și a plecat de acasă.Unde locuiește Lidia Buble, după despărțirea de Răzvan Simion

Lidia Buble: „Trebuie să știi ce-ți dorești de la viață”

Lidia Buble susținea în același interviu că nu are regrete, că nu ar schimba nimic din trecutul ei, întrucât lecțiile de viață ne ajută, în general, să ne formăm și să ne maturizăm. „Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza și a ne arăta pașii spre ceea ce urmează să facem. Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete”.

Lidia Buble crede cu tărie că atunci cănd există perseverență poți avea un destin frumos. Consideră că vorba din popor „cum îți așterni, așa dormi’ este foarte adevărată în cazul propriului destin: „Trebuie să știi ce-ți dorești de la viață, pentru a urma drumul cel drept, să fii echilibrat și corect în absolut toate deciziile și, mai mult de atât, să fii sincer față de propria persoană”, a mai spus Lidia.

Lidia Buble, dezvăluiri surprinzătoare. Artista susține că nu are regrete: "Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite  a ne maturiza"Lidia Buble, dezvăluiri surprinzătoare. Artista susține că nu are regrete: "Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite  a ne maturiza"

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Ce au făcut Lidia Buble și Răzvan Simion după ce prezentatorul TV a anunțat despărțirea.Lângă cine și-a găsit alinarea Răzvan, imediat după anunțul dureros

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter