Lidia Buble, fără sutien la Elle Style Awards. Răzvan Simion nici nu a văzut cum a plecat de acasă: ”Îmi e rușine”

Publicat pe

În ultima perioadă, Lidia Buble ne-a surprins cu îndrăzneala sa când vine vorba de vestimentație. Artista a atras toate privirile la Elle Style Awards cu ținuta provocatoare pe care a ales-o. Lidia Buble a venit fără sutien și cu pantaloni scurți minusculi.

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și credincioasă, însă cariera sa în muzică a determinat-o să adopte ținute care sigur nu sunt pe placul părinților ei. Iubita lui Răzvan Simion a lăsat pe toată lumea cu gura căscată când și-a făcut apariția la Elle Style Awards.

Cântăreața a îndrăznit mai mult decât de obicei și a venit fără sutien. Lidia Buble a purtat o geacă de piele care îi acoperea sânii și avea mare grijă să nu se vadă mai mult decât ar trebui.

Deși ținuta era extrem de sexy, artista ne-a mărturisit că îi este rușine.

Sunt foarte îndrăzneață în această seară din punct de vedere stilistic. Mă emoționez foarte tare. Îmi e rușine. Să nu încerci să atragi prea mult atenția în zona asta, pentru că mă emoționez. La control, la intrare, mi-au zis și geaca… le-am spus că nu am nimic pe dedesubt.

Lidia Buble

Răzvan Simion nu a văzut-o cum s-a îmbrăcat

Sunt zile în care Lidia Buble și Răzvan Simion ajung să nu se vadă, deși locuiesc în aceeași casă. Programul lor este foarte încărcat și uneori nu se intersectează nici acasă.

Prezentatorul de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' nici nu a văzut cum s-a îmbrăcat iubita lui la Elle Style Awards. Cu siguranță Răzvan Simion a rămas mut de uimire când a văzut imaginile controversate cu Lidia Buble.

Răzvan nu m-a văzut. Nu ne-am întâlnit astăzi deloc. Eu mi-am făcut ținuta aseară singură. Sunt piese din dulapul meu. M-am gândit cu ce să mă îmbrac. Aveam geaca asta mi se părea foarte potrivită, pantalonii, dresurile și botinele. Am purtat piesele acestea și la concertele mele, dar combinate altfel.

Lidia Buble
Lidia Buble, fără sutien la Elle Style Awards. Răzvan Simion nici nu a văzut cum a plecat de acasă: 'Îmi e rușine'Lidia Buble, fără sutien la Elle Style Awards. Răzvan Simion nici nu a văzut cum a plecat de acasă: 'Îmi e rușine'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter