Selly a făcut accident. Mașina de 70.000 de euro a fost grav avariată

Publicat pe

Ghinion pentru unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. Selly a făcut accident cu mașina de 70.000 de euro pe care și-o cumpărase cu banii câștigați de el. Bolidul de lux a fost grav avariat.

În urmp cu o lună, Andrei Șelaru, Selly cum îl știe toată lumea, a obținut carnetul de conducere. Vlogger-ul a muncit extrem de mult pentru a-și cumpăra mașina visurilor lui și a reușit.

Selly a făcut accident, iar daunele sunt destul de mari. Din fericire, tânărul de 19 ani nu a pățit nimic, însă va trebui să suporte cheltuielile pentru repariția mașinii.

Din păcate, vloggerul nu s-a bucurat prea mult de mașină. Se pare că cel vinovat de accident este Selly, potrivit a1.ro. Imagini cu bolidul de lux lovit au apărut

Citește și: Vlogger-ul Selly, idolul unei generații, despre primul milion de euro câștigat la 18 ani: „Banii sunt o unealtă”

Selly și-a luat mașină din banii câștigați de el

În urmă cu câteva săptămâni, Selly a obținut carnetul de conducere și a fost extrem de bucuros. Celebrul vlogger a strâns bani pentru a-și cumpăra mașina pe care și-o dorea de atât timp. Bolidul de lux al tânărului costă 70.000 de euro și este ultimul model. La doar 18 ani, Selly a demonstrat tuturor că dacă muncești și faci ceea ce îți place poți ajunge departe.

Doamne Dumnezeule… este minunată! E mașina visurilor mele. Arată superb. În sfârșit nu mai merg cu trenul. După ani și ani de mers cu trenul… Azi mi-am luat masina visurilor mele.

Selly

FOTO: Instagram, captură video

Selly a făcut accident. Mașina de 70.000 de euro a fost grav avariatăSelly a făcut accident. Mașina de 70.000 de euro a fost grav avariată
 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter