Lidia Buble, mesaj neașteptat, după ce au apărut imaginile din Istanbul cu Răzvan Simion și femeia misterioasă: ”Nu contează cu cine...”

Publicat pe

În urmă cu două luni, Răzvan Simion și Lidia Buble își spuneau adio, spre surprinderea tuturor. Artista nu a suferit nicio clipă după despărțire, însă gesturile sale după ce prezentatorul TV a fost văzut cu altă femeie au stârnit multe controverse.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Răzvan Simion pare că nu se prea împacă cu viața de burlac și ar avea o nouă cucerire. Domnișoara misterioasă l-a însoțit în Istanbul, acolo unde s-au răsfățat prin locuri de lux. Cu siguranță imaginile au ajuns și la Lidia Buble, iar cel mai probabil nu i-a picat atât de bine să-și vadă noul iubit cu altcineva atât de repede.

De când a devenit o femeie singură, artista o ține din distracție în distracție și pare că nu a suferit nicio clipă în urma despărțirii. După ce au apărut imaginile cu Răzvan Simion și bruneta misterioasă, Lidia Buble a postat un mesaj pe Instagram care a stârnit multe controverse.

Citește și: Răzvan Simion, declarații neașteptate despre un bebeluș, la puțin timp după despărțirea de Lidia Buble: „Finalul este cu un copil”

Nu contează cu cine dormi, ci la cine visezi. Somn liniștit', era mesajul postat de Lidia pe contul său de socializare. Să fie oare vreun apropo pentru presupusa iubită a matinalului de la Antena 1?

Deși s-au despărțit, Lidia Buble și Răzvan Simion au rămas în relații bune, iar prezentatorul îi este manager. Artista a continuat să locuiască împreună cu fostul ei iubit până și-a găsit o altă locuință.

Lidia Buble, mesaj neașteptat, după ce au apărut imaginile din Istanbul cu Răzvan Simion și femeia misterioasă: 'Nu contează cu cine...'Lidia Buble, mesaj neașteptat, după ce au apărut imaginile din Istanbul cu Răzvan Simion și femeia misterioasă: 'Nu contează cu cine...'

Citește și: Lidia Buble o ține din petrecere în petrecere, după despărțirea de Răzvan Simion. Cu cine a fost văzută de mână în Saint Tropez

Răzvan Simion, escapadă secretă în Turcia

În mod cert, vedeta de la Antena 1 nu a vrut să se afle despre escapada din Turcia, pentru că nu a postat nimic pe rețelele de socializare, cum că ar fi părăsit țara în weekend. Mai mult, Răzvan Simion a fost contactat și întrebat despre întâlnirea secretă de la hotelul Swissotel, situat în cartierul Beșiktaș, unde prețul unei camere pornește de la 800 de lei pe noapte, însă a refuzat să dea prea multe detalii despre acest subiect, potrivit Libertatea.

Citește și: Răzvan Simion nu a suferit prea mult după despărțirea de Lidia Buble! Prezentatorul TV, escapadă secretă în Istanbul alături de o brunetă misterioasă

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter