Gabriela Cristea a răbufnit, după ce a fost atacată, pe Instagram: „Mi-a spus că e păcat că Dumnezeu ne-a dat copii”

Publicat pe

Gabriela Cristea a trecut prin momente extrem de neplăcute, după ce o internaută i-a adresat cuvinte urâte despre familia ei. Gabriela Cristea are o comunitate mare de fani, iar pe rețelele de socializare își afișează deseori familia, activitățile pe care le fac împreună sau tratează diverse subiecte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cu toate că este foarte apreciată, prezentatoarea mai întâlnește și internauți care au o părere proastă despre ea și care o jignesc.

De curând, Gabriela Cristea a povestit în mediul virtual că a avut parte de o experiență groaznică. Totul a început de când vedeta a început să-și spună public punctul de vedere, abordând mai multe subiecte pe contul ei de Instagram.

„Nu am crezut că voi avea reacțiile pe care le-am stârnit în momentul în care m-am hotărât să discut despre diverse subiecte pe InstaStory, iar „hatereala' a fost la ea acasă. Vreau să vă zic că am trăit ieri o experiență groaznică', a transmis Gabriela Cristea la InstaStory.

I s-a spus că nu merita să aibă copii

În continuare, vedeta a povestit că o femeie a numit-o nebună și că i-a spus că este păcat că Dumnezeu i-a dat copii. Gabriela Cristea a povestit despre această experiență.

„N-am mai avut răbdare și i-am zis că nu are toate țiglele pe casă. Ce să fac, îmi mai pierd și eu firea uneori, dar am blocat-o pentru că asta e cea mai bună soluție. (…) Mi-a zis că sunt o nebună și că noi toate vedetele ne creștem copiii aiurea și că e păcat că Dumnezeu ne-a dat copii', a continuat ea.

Gabi Cristea și Tavi Clonda au împlinit un an de căsnicie

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o familie frumoasă, două fetițe pe care și le-au iubit enorm și se iubesc ca-n prima zi. În weekend, cei doi au sărbătorit un an de la căsătoria religioasă și par mai fericiți ca niciodată.

Gabriela Cristea a răbufnit, după ce a fost atacată, pe Instagram: „Mi-a spus că e păcat că Dumnezeu ne-a dat copii'Gabriela Cristea a răbufnit, după ce a fost atacată, pe Instagram: „Mi-a spus că e păcat că Dumnezeu ne-a dat copii'

„Săptămâna asta am împlinit un an de la căsătoria religioasă, în primăvară am făcut 5 ani de când suntem luați cu acte, iar în toamnă se împlinesc 7 ani de când ne iubim. De data asta nu am ieșit la restaurant, am făcut doar niște poze în curtea casei noastre și așteptam momentul în care vom putea ieși la o întâlnire ca pe vremuri', a fost mesajul vedetei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter