Liliana Boje de la MPFM, mamă pentru a doua oară. Primele imagini cu bebelușul

Publicat pe

Liliana Boje de la MPFM a devenit mamă pentru a doua oară și este extrem de fericită lângă bărbatul de care în urmă cu câțiva ani nu mai voia să audă. Fosta concurentă de la show-ul matrimonial de la Antena 1 are doi băieți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bruneta a fost foarte iubită de telespectatori în urmă cu câțiva ani, atunci când era concurentă la Mireasă pentru fiul meu. Liliana Boje a stat aproape până la finalul competiției și nu a făcut niciun cuplu, pentru că gândul ei ar fi fost de la iubitul de care se despărțise și care acum este tatăl copiilor ei.

Fosta concurentă de la MPFM a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu două luni, iar acum se bucură de o familie frumoasă și împlinită. Liliana de la MPFM și Claudiu au împreună doi băieței.

Liliana Boje de la MPFM, mamă pentru a doua oară. Primele imagini cu bebelușulLiliana Boje de la MPFM, mamă pentru a doua oară. Primele imagini cu bebelușul

Recent, pe una dintre rețelele de socializare proaspăta mămică a făcut publice primele imagini cu cel de-al doilea copil. Se pare că Liliana și-a revenit destul de repede după cele două sarcini, iar silueta ei nu a avut prea mult de suferit.

Liliana Boje de la MPFM este foarte fericită alături de tatăl copiilor ei și de cei doi micuți. Bruneta și Claudiu nu au făcut încă nunta, însă cel mai probabil va urma și acest eveniment în viața lor.

Dacă nu a avut noroc în competiție, Liliana s-a întors la fostul iubit cu care și-a întemeiat o familie. În urmă cu câțiva ani, bruneta nici nu se mai gândea la vreo posibilă împăcare, mai ales că trecuse aproape un an de la separare.

Citește și: Larisa și Laurențiu de la MPFM s-au despărțit. Ea s-a cuplat cu un artist de la noi

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter