Liniște în familia Geambașu! Scandalul dintre Călin și Angelica, mama copilului său, s-a încheiat: ”După 2 ani de procese și alte reclamații false...”

Publicat pe

După doi ani de scandal și reclamații, pare că războiul dintre Călin Geambașu și Angelica, mama copilului său, s-a încheiat. Artistului i s-a dat câștigat de cauză, iar acum poate avea grijă, în liniște, de fiul său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Femeia nici nu ar mai vrea să vorbească cu băiețelul ei, iar aceasta i-ar fi blocat apelurile pe telefon. Călin Geambașu a povestit pe una dintre rețelele de socializare ce se întâmplă cu Angelica, mama copilului său.

Se pare că Angi Cadar are un comportament total greșit față de băiețel. Acum, Călin Geambașu a anunțat că războiul s-a terminat și a câștigat în instanță.

„Așa da sprijin matern pe perioadă de stare de urgență mondială? După ce alaltăieri copilul meu a fost blocat pe WhatsApp și telefon de către mama lui, astăzi, „mămica iubitoare' Angelica Cadar i-a oferit un răspuns profund propriului copil, dăruindu-i astfel bucurie și pace sufletească. Cu doar câteva zile înainte râdeam cu toții pe Video Call.

Sute de astfel de mesaje și atitudini oscilante către copil au uluit trei completuri de judecători pe perioada procesului intentat și pierdut de către „mămica bună și iubitoare. După 2 ani de procese și alte reclamații false ce aveau rolul de a mă șicana, a sosit acum redactată HOTĂRÂREA DEFINITIVĂ prin care Tribunalul Ilfov îi respinge lui Angi toate apelurile formulate împotriva mea, ca fiind nefondate.

Angelica Cadar m-a dat în judecată degeaba. Mi-a făcut plângeri dovedite a fi calomnioase. A indus în eroare autorități. M-a atacat și la TV de ciudă, fiind apoi nevoit să răspund. La cererea mamei, Davin și ambii părinți am fost audiați de cinci Instituții (printre care o expertizare psihologică judiciară care a totalizat 20 de ore). Totul imaculat în dreptul nostru'a scris Călin Geambașu.

Citește și: Călin Geambaşu se apără în faţa acuzaţiilor fostei soţii:„De 10 ani încearcă foarte multe forme de terapie psihică. Fără succes!’

Liniște în familia Geambașu! Scandalul dintre Călin și Angelica, mama copilului său, s-a încheiat: 'După 2 ani de procese și alte reclamații false...'Liniște în familia Geambașu! Scandalul dintre Călin și Angelica, mama copilului său, s-a încheiat: 'După 2 ani de procese și alte reclamații false...'

Călin Geambașu s-a împăcat cu tatăl său

Ani buni Călin și Petre Geambașu au fost la cuțite și nimeni nu mai credea că lucrurile se vor așeza între cei doi. Vestea a venit pe neașteptate, iar împăcarea a avut loc între cei doi.

'Minunile nu au loc la date fixe, ci doar atunci când oamenii vor cu adevărat să le înfăptuiască! Aseară, tatăl meu în sfârșit a fost bunic. După ce ne-a respins de Crăciun, aseară tatăl meu ne-a făcut o SURPRIZĂ FORMIDABILĂ și ne-a vizitat fără absolut nicio pregătire anterioară. A făcut 2 copii fericiți. Pe David și pe mine. Cred că nici lui nu i-a displăcut vizita. Nu a trebuit să fie Paște sau Crăciun, ci doar un dram de bunăvoință. După 5-6 ani de blocadă, atacuri mediatice prin interpuși și ostilitate gratuită, iubirea și demnitatea au învins orgoliul și lașitatea', a scris Călin Geambașu pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Ce spune Călin Geambașu despre ancheta demarată de judecători, împotriva lui și a fostei soții. Cei doi sunt bănuiți de corupere sexuală a minorilor

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter