Mircea Badea, atac dur la Bendeac, după ce juratul iUmor a declarat că a avut COVID-19, dar nu a mers la spital: "Și eu am avut holeră și ebola. Plus tifos și ciumă!"

Publicat pe

Mircea Badea a izbucnit pe Facebook, după ce Mihai Bendeac a declarat că este posibil să fi fost infectat cu COVID-19, dar nu a mers la spital. Juratul iUmor susține că și mama, tatăl, fratele, unchiul și mătușa au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus, după ce au participat la înmormântarea bunicului. Din toată familia sa, doar unchiul și mătușa au ajuns la spital din cauza simptomelor mai grave.

Mircea Badea, atac dur la Bendeac, după ce juratul iUmor a declarat că a avut COVID-19, dar nu a mers la spital: "Și eu am avut holeră și ebola. Plus tifos și ciumă!"Mircea Badea, atac dur la Bendeac, după ce juratul iUmor a declarat că a avut COVID-19, dar nu a mers la spital: "Și eu am avut holeră și ebola. Plus tifos și ciumă!"

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mircea Badea nu crede că Bendeac a fost infectat cu COVID-19 și consideră că declarația actorului este doar o „găselniță' pentru a redeveni relevant și vizibil în presă.

„Pe bune? A fost testat? Cum de n-a ajuns la spitalele-pușcărie? A fost o excepție ca o reverență (penală) pentru catarsisu nepereche? Sau a fost un test post factum care a confirmat că a trecut prin infecție? Sau de fapt e doar o declarație fără nicio confirmare medicală?

O strategie de succes pentru a redeveni relevant și vizibil?
Subiectul adevărat este totuși presă de căcat, care n-a gândit deloc și n-a pus nicio întrebare. A transcris vorbirea că pe un ordin de la Guvern și a girat o declarație a unuia că pe un adevăr probat.

P.S. Și eu am avut holeră și ebola. De două ori. Că o dată nu se pune. Plus tifos și ciumă. Din aia galbenă, nu roșie. iCovid!', a scris Mircea Badea pe pagină să de Facebook.

Postarea lui Mircea Badea a strâns sute de reacții din partea internauților, părerile fiind împărțite între cei care îl acuză pe realizatorul Antena 3 de lipsă de empatie și cei care îl atacă dur pe Bendeac ori că minte, ori că a pus în pericol viața altor oameni că nu a mers la doctor când a bănuit că este infectat cu COVID-19.

Ce spunea Bendeac sâmbătă la IUmor

Actorul a declarat că după înmormântarea bunicului său, pe 13 martie, a aflat că preoții și toți ceilalți slujnici ai bisericii au fost testați pozitiv cu COVID-19. La scurt timp, Mihai Bendeac și familia sa au început să aibă simptomele specifice noului coronavirus.

Ne-am infectat la înmormântarea bunicului. În cinci minute aveam toate simptomele”, a declarat Bendeac.

Unchiul și mătușa actorului au ajuns la spital, însă mama, tata și fratele său s-au tratat acasă. „Fratele meu doar a tușit, eu, mama și tata am avut simptome: dureri musculare, stare de oboseală, fără gust și miros. Pe mine m-au ținut 48 de zile, dar pe ai mei 8-9 zile. Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele„, a mai povestit Mihai Bendeac.

„Aveam dureri puternice musculare, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros. Maică-mea și taică-miu au avut aceleași simptome', a mărturisit Bendeac.

Bendeac a făcut testul de imunitate

Pe canalul său de YouTube, Mihai Bendeac a publicat un video unde a povestit mai multe despre asta.

„După înmormântare la 4-5 zile distanță m-a sunat maică-mea și mi-a zis că a apărut o știre la televizor cum că la biserica respectivă toți preoții și personalul au fost testați pozitiv. Au fost în total 20-25 de persoane. Treaba asta era cumva la început, încă nu se dăduse ordonanța.

Chiar în timp ce filma clipul, actorul a făcut un test de imunitate. Rezultatul a fost că există anticorpi în sângele său. Anticorpii sunt produși de organismul uman ca răspuns la infecția cu COVID-19. Aceștia sunt detectați prin teste și indică faptul că o persoană a venit în contact cu virusul, indiferent dacă aceasta prezenta simptome specifice infecției cu coronavirus sau a fost asimptomatică.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter