Lora a făcut terapie, pentru a depăși greutățile din viața ei: „Mi se pare obligatoriu să faci asta când...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

De-a lungul timpului, Lora a trecut prin multe greutăți. Încă de la început, drumul ei în muzică a fost greu și sinuos, iar pierderea mamei sale a dărâmat-o de-a dreptul. Vedeta povstea cu altă ocazie cât de mult regretă că nu a mai avut timp să se bucure de reușite, de lecții și de tot ceea ce i-a mai pregătit viața, alături de ea. Artista ne-a vorbit deschis despre modul în care a reușit să-și mențină echilibrul în tot acest timp. A apelat la terapie pentru că a considerat imperios necesar, mai ales ținând cont de domeniul în care lucrează.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dacă ar fi să faci un interviu cu tine însăți, care ar fi primul lucru pe care l-ai întreba? Zi-ne și întrebarea, și răspunsul…

Poate m-aș întreba ceva de genul „Cum reușești să combini toate domeniile în care activezi și să fii mulțumită de rezultatele pe care le obții?. Și atunci aș răspunde că, deși cunosc vorba care m-a obsedat mulți ani, cum că nu poți face mai multe lucruri bine, știu și că sunt oameni care nu se lasă limitați de astfel de mentalități. Toate domeniile în care activez mă reprezintă și cumva sunt legate printr-un numitor cuvânt: creativitate.

Lora a făcut terapie, pentru a depăși greutățile din viața ei: „Mi se pare obligatoriu să faci asta când...'/ EXCLUSIVLora a făcut terapie, pentru a depăși greutățile din viața ei: „Mi se pare obligatoriu să faci asta când...'/ EXCLUSIV

Lora: „Da, sunt o persoană foarte sensibilă'

Apropo, ce crezi că ar trebui să știm despre tine și nu am aflat până acum?

Că îmi place să joc șah! Și că nu este deloc plictisitor acest joc, ba dimpotrivă, mă relaxează, mă provoacă și mă învață să gândesc puțin diferit, să văd lucrurile și din perspectiva celuilalt și să fiu cu o serie de mutări înainte.

Citește și: Ce regulă respectă Lora și Ionuț Ghenu, în relația lor:”Când ajungem seara acasă…”

Citește și: Lora, despre începutul relației cu Ionuț Ghenu:„N-a fost nimic la prima vedere!'

Citește și: Câte kilograme a slăbit CRBL la Survivor.Avea 101 kg când a intrat în concurs

Citește și: Ramona Păuleanu îşi botează fiul, după ce a stat luni bune în spital din cauza unei infecţii intraspitalicești: „Va fi…'

Am stat și m-am gândit că nu ai avut deloc o viață ușoară. Cum reacționezi în fața loviturilor destinului? Eu știu că tu ești foarte sensibilă…

Da, sunt o persoană foarte sensibilă, dar căreia nu îi este frică să cadă. Cred cu tărie că Dumnezeu a pus o inimă sensibilă în pieptul meu, dar mi-a dat o minte puternică și un corp la fel! Lumea mă întreabă des dacă fac sport, dar sportul meu este să mă țin bine pe picioare și să duc, cu verticalitate, tot ceea ce vine: fie bune, fie rele.

Lora: „Niciun om de pe Pământ nu are puterea de a te deraia de pe calea ta dacă tu nu permiți asta'

Puțini știu că și drumul tău muzical a fost unul greu și sinuos. Ce i-ai spune acum adolescentei Lora care cânta în restaurante, în Galați, pentru a-și vedea visul împlinit și pentru a-și câștiga banii de buzunar?

I-aș spune să meargă pe drumul ei, să facă ce simte, să-și asculte inima mai des, să fie mai selectivă cu oamenii și cu sfaturile lor și i-aș spune că niciun om de pe Pământ nu are puterea de a te deraia de pe calea ta dacă tu nu permiți asta. Și „fă-te doctor!. (râde)

Cum îți amintești primii ani petrecuți în București? Cât de greu ți-a fost?

Foarte greu, primul an nu știam decât drumul dintre studio și locuința unor prieteni care m-au găzduit. Mi-a trimis Dumnezeu oameni faini care au crezut în mine și care m-au învățat despre acest oraș și jungla urbană de care te poți lovi. În principiu, mi-am văzut de treaba mea, am fost muncitoare, serioasă, am urmat și sfatul mamei: „Cu cât e un băiat mai frumos și mai bogat, cu atât fugi mai tare de el. Am avut grijă mereu la studio, eram îmbrăcată ca un băiețel și am muncit foarte mult. Sunt mulți oameni pe care nu i-am văzut de mult, dar mă recunosc doar dacă am haine largi și șapca pe cap. M-a ajutat foarte tare tonul vocii în relația cu masculii din industrie și nu numai, și m-am păzit… bine! (zâmbește)

De ce a apelat Lora la terapie

Ai apelat vreodată la terapie, pentru a putea trece mai ușor peste greutăți?

Da. Mi se pare obligatoriu să faci asta când lucrezi într-un astfel de domeniu și când ești înconjurat de atât de mulți oameni și auzi atât de multe păreri… Nu mai știi ce e real și ce nu. Ai nevoie de un om imparțial, obiectiv, care, contra unei sume modice, îți spune adevărul. (râde)

Ești genul de femeie care își face bilanțuri? Sau care își propune anumite targeturi?

Sunt genul de femeie care analizează și, ca un om pasionat de șah, vede câțiva pași în avans și care nu fuge de concluzii.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter