Lora a recunoscut abia acum ce probleme de sănătate a avut în Bali: ”Am avut simptome și a fost mai greu primele trei zile”

Publicat pe

Timp de trei luni, Lora a fost izolată în Bali din cauza pandemiei de coronavirus. Artista a recunoscut abia acum, la scurt timp după ce a ajuns acasă, problemele de sănătate cu care s-a confruntat acolo.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vedeta a fost invitată în platoul de la Vorbește lumea, emisiunea de la ProTV unde a fost prezentatoare pentru o vreme, și a povestit despre greutățile pe care le-a îndurat departe de casă.

Lora a cedat la un moment dat și și-a dorit să ajungă cât mai repede în România, unde avea o mulțime de treabă. Vacanța artistei s-a prelungit pentru 3 luni.

„Țin minte că m-am panicat la un moment dat. Și-am căzut în genunchi și-am început să plâng și m-am rugat foarte tare să mă ajute Dumnezeu. Pe mine mă așteptau oamenii să filmăm videoclip în România. M-așteptau să facem treabă.', a spus Lora.

Citește și: Lora a descoperit ingredientul secret pentru a se proteja de boli, în Bali: „Face bine la sânge și, dacă se întâmplă să contractezi dengue, ai simptome ușoare spre deloc”/ EXCLUSIV

Lora a contractat febra dengue în Bali

Lora a povestit în urmă cu câteva săptămâni că prietenii cu care se aflau în Bali au contractat febra dengue de la țânțari și asta a afectat-o foarte tare. La momentul respectiv vedeta nu a spus că a avut și ea aceste simptome. Lora a recunoscut că a contractat febra dengue abia când s-a întors în România, pentru că nu voia să-i sperie pe cei de acasă.

„Eu n-aveam nimic. Era să cad din picioare de șoc, am crezut că este COVID. Nu înțelegeam ce se întâmplă. M-am retras. Mi-era rău. Am început să plâng, m-am super panicat.

M-am rugat, dacă e să fie vreun virus, să nu mă îmbolnăvesc și eu odată cu toată lumea. Când se fac ceilalți bine, e ok. Ca să poată să aibă cineva grijă de mine. Așa a fost.

Nu era COVID. Era febra dengue. Un virus foarte periculos. Am fost la analize. Doctorița a spus să ne rugăm să fie covid și nu dengue. (…) Am avut simptome și a fost mai greu primele trei zile. Atât. Dup-aia mi-am revenit. (…) Frunze verzi de papaya, în cazul în care vi se întâmplă.

Zeamă de frunze verzi de papaya. O lingură dimineața sau mai mult, dacă puteți, și seara și mențineți trombocitele sus și apă cel puțin 7-8 litri pe zi și pentru febră mare și dureri paracetamol.', a mărtusit Lora.

Lora a recunoscut abia acum ce probleme de sănătate a avut în Bali: 'Am avut simptome și a fost mai greu primele trei zile'Lora a recunoscut abia acum ce probleme de sănătate a avut în Bali: 'Am avut simptome și a fost mai greu primele trei zile'

Citește și: Lora a trecut prin momente dificile în Bali, când prietenii ei s-au îmbolnăvit: „Febra dengue are, la început, simptome similare cu COVID-19. Am stat izolați împreună” / EXCLUSIV

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter