Drama actriței Zeynep Elçin, care o interpretează pe Duygu, în serialul turcesc Dragoste și Secrete: "Soțul meu a zis că va plăti să fiu omorată!"

Publicat pe

Viața actriței Zeynep Elçin, din serialul turcesc „Dragoste și secrete” bate filmul în care joacă. La doar 30 de ani, aceasta a trăit, parcă, mai multe vieți. Actrița are interpretează rolul Duygu în „Dragoste și secrete”, de la Kanal D, luptă din greu să treacă peste traumele cauzate de soțul său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Căsătorită cu Hüseyin Yiğit, un bărbat cu 10 ani mai în vârstă, Zeynep Elçin a fost amenințată cu moartea și șantajată de către soțul ei, inclusiv când era însărcinată. Stresul la care a fost supusă actrița care joacă rolul Duygu în serialul „Dragoste si secrete” i-a provocat avortul spontan, drama pe care frumoasă actrița încă se luptă să o depășească.

Elçin a decis să divorțeze de călăul' ei în primăvară anului 2018, după patru ani de căsnicie. Divorțul a fost unul cu scandal și amenințări chiar și în sala de judecată, potrivit relatărilor din presă din Turcia.

„Am fost închisă în casă când eram însărcinată. Nu am avut voie să mă întâlnesc cu nimeni. Am fost luată din Istanbul unde urmam cursurile de actorie și dusă la Izmir. Am fost amenințată, insultată, lovită. Soțul meu mi-a spus că nu îmi va acordă niciodată divorțul, că îmi va distruge cariera și că va plăti să fiu omorâtă” sunt câteva din declarațiile făcute de către tânăra actrița în sala de judecată.

Drama actriței Zeynep Elçin, care o interpretează pe Duygu, în serialul turcesc Dragoste și Secrete: "Soțul meu a zis că va plăti să fiu omorată!"Drama actriței Zeynep Elçin, care o interpretează pe Duygu, în serialul turcesc Dragoste și Secrete: "Soțul meu a zis că va plăti să fiu omorată!"

Hüseyin Yiğit a fost urmărit penal pentru acuzațiile de amenințare, șantaj, privarea de libertate, încalcarea  vieții private și calomnie, riscând intre 7 si 21 de ani de inchisoare, insă a fost achitat după un an de procese.

Cine este Zeynep Elcin

Nascuta pe 16 februarie 1990, in localitatea Gaziantep, frumoasa satena cu ochii verzi nu si-a manifestat dragostea fata de actorie de la inceput.

Ea a debutat pe micul ecran la varsta de 24 de ani, dupa ce a studiat tainele actoriei la Zafer Tunaya si la Academia Bașkent. Crescuta intr-o familie traditionalista, Zeynep Elçin a avut nevoie de mult curaj pentru a-si urma visul, mai ales ca cei dragi se impotriveau acestei cariere, potrivit wowbiz.ro.

„Am crescut intr-o familie conservatoare din Gaziantep. Cultura noastra este foarte protectoare, asa ca toate rudele si familia mea s-au opus atunci cand mi-am dorit sa devin actrita, pentru ca era un mediu pe care nu-l stiau. Le era foarte teama ca mi se poate intampla ceva. Au vrut sa fiu bancher, mai degraba decat actrita. Dar cand si-au dat seama ca nu voi renunta la acest vis, au devenit cei mai aprigi sustinatori. Mama este sprijinul meu pe acest drum. Am renuntat la cursurile Facultatii de Economie, am venit la Istanbul si mi-am construit o viata noua in acest domeniu”, a declarat frumoasa actrita intr-un interviu acordat publicatiei Posta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter