Lora rupe tăcerea la doi ani de la participarea la Asia Express. Ce spune despre aranjamentele din emisiune și despre banii pe care i-a primit: ”Multe lucruri nu s-au dat la TV”

Publicat pe

Lora și Ionuț Ghenu au participat în primul sezon de la Asia Express, iar cuplul lor a stârnit multe controverse la vremea respectivă. Acum, după doi ani, artista a decis să vorbească despre ce s-a întâmplat în emisiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lora a recunoscut că a fost foarte bine plătită pentru a participa la Asia Express și a luat totul serios. Artista a tratat concursul cu maximă seriozitate, iar uneori a avut mici șicane cu ceilalți participanți.

La doi ani de când a fost în aventura vieții ei, Lora vorbește despre ceeea ce se întâmplă în spatele camerelor și nu se vede niciodată la TV.

'Noi am fost atat de hateriți de oamenii cu care am împărțit primul sezon Asia Express căci, cu toată modestia, aveam niște viteze în plus. Eu am luat jocul ăsta foarte în serios din prima, pentru că am fost remunerați foarte bine ca să participăm la Asia Express și nu am vrut să creadă oamenii că nu acord importanță acestui proiect. Și, pentru că eram fan al acestui gen de aventură, m-am montat foarte bine de acasă. La noi jocul a fost foarte real.

Noi nu opream să mâncăm, noi nu mergeam la toaletă și, crede-mă, mi s-au întâmplat tot felul de chestii pe care oamenii nu le știu, dar ca femei ți se întâmplă lucruri în atât de multe zile. Și e foarte nasol să se întâmple chestia asta acolo, în viteză, în cursă, și să nu ai parte de sprijinul colegilor.

Sunt multe lucruri care nu s-au dat la televizor și care au fost făcute să pară altfel. Am fost un pic dezamăgită.

Uite, eu când am văzut sezonul 3 de la Asia Express, atât de tare mi-a plăcut. Și mi-a plăcut prietenia dintre Bontea și Fodor, și Speak și cam astea au fost și aștepările noastre. Nu aveam decât să aflu mai târziu, când am ajuns acasă, că situația a fost complet diferită, toți colegii credeau că îi bârfim foarte urât la interviuri, drept pentru ei au vorbit foarte urât despre noi la interviuri sau râdeau de mine când mi-a fost rău. Lor așa li se spunea.

Acum ne-am reglat conturile, pentru că au văzut și ei că nu a fost așa. Uite, Vica Blochina îmi scrie foarte des și i-a părut rău că a crezut despre mine acele lucruri. M-a usturat experiența aceea văzută de acasă altfel decât am trăit-o. Era și primul sezon, sezon de sacrificiu.', a spus Lora.

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu au rămas blocați în Bali, din cauza coronavirusului. Zborul lor către România a fost anulat. „Vom avea probleme financiare, dar…'

Lora rupe tăcerea la doi ani de la participarea la Asia Express. Ce spune despre aranjamentele din emisiune și despre banii pe care i-a primit: 'Multe lucruri nu s-au dat la TV'Lora rupe tăcerea la doi ani de la participarea la Asia Express. Ce spune despre aranjamentele din emisiune și despre banii pe care i-a primit: 'Multe lucruri nu s-au dat la TV'

Lora și Ionuț Ghenu sunt blocați în Bali până la 1 iunie

Lora și Ionuț au rămas blocați în Bali din cauza pandemiei de coronavirus. Cei doi au închiriat o vilă alături de alți români.

„Situația e cam tristă în Bali. Toate hotelurile sunt închise, se plătesc temele online. I-am invitat la noi să facem un grătar și să mai scoatem copiii din plictiseală, că stau în casă de mai bine de o lună. Avem musafiri azi, s-a umplut casa', a dezvăluit Lora în vlogul său.

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu se confruntă cu noi probleme în Bali: „Izolarea oamenilor a dus la o epidemie de țânțari. Ni s-a spus că este mai rău să faci dengue decât coronavirus”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter