Lucian Ionescu a murit. "Impresarul vedetelor" era în stare gravă din cauza COVID-19

Publicat pe

Lucian Ionescu, cunoscut precum impresarul vedetelor', a murit din cauza COVID-19. Fiul său a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Impresarul Lucian Ionescu, celebru în showbizul românesc, în vârstă de 63 de ani a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. A ajuns în stare gravă. Suferea de diabet, iar plămânii săi ar fi fost albi, din cauza excesului de greutate, iar medicii au depus toate eforturile pentru a-l salva.

Lucian Ionescu a murit. "Impresarul vedetelor" era în stare gravă din cauza COVID-19Lucian Ionescu a murit. "Impresarul vedetelor" era în stare gravă din cauza COVID-19

Chiar în urmă cu câteva zile, medicii erau rezervați în privința șanselor de supraviețuire, iar în cele din urm virusul l-a răpus.

Fiul impresarului Lucian Ionescu a fost cel care a anunțat că a murit.

Bună ziua și sărbători fericite. Acesta nu este Lucian, ci este fiul sau. Aș vrea să va spun că tatăl meu a murit. Era un om foarte sfânt și cu siguranță a ajuns la Dumnezeu Cel Mare și Sfânt. Aș vrea să va rog să va rugați pentru sufletul său dacă se poate. Din nou sărbători fericite și o zi bună', a transmis fiul lui Lucian Ionescu.

Mesajul transmis de fiică după ce Lucian Ionescu a murit

De asemenea, și Anne-Marie, fiica lui Lucian Ionescu, a transmis un mesaj emoționant după moartea tatălui ei. Vreau doar să știi că ești în sufletul meu și că o să te iubesc toată viața mea! Dumnezeu să te primească în ceruri acolo unde îți este locul! Dumnezeu să te ierte tată! Sufletul meu și inima mea ! Doare atât de tare încât efectiv nu știu ce să fac să te aduc înapoi!'.

Citește și: Lucian Ionescu, impresarul vedetelor, se află în stare gravă la spital:'Are plămânii albi. Ne rugăm pentru viața lui'

Citește și: Solistul de muzică populară Dumitru Stroie a murit într-un accident de mașină. Avea 30 de ani

Citește și: O influenceriță de 24 de ani a murit de anorexie!S-a stins în brațele prietenei sale

Citește și: Solista de muzică populară Denisa Gog a murit într-un accident de mașină.Avea 22 de ani

Lucian Ionescu nu credea în purtarea măștii

Lucian Ionescu nu era de acord cu purtarea măștii și nici nu prea se conforma acestei reguli. El ironiza această măsură pe rețelele sociale. ‘Poartă mască, este eficientă și te protejează! A redus numărul de infectați de la 100 la 4.023 pe zi!’, scria el, pe Facebook.

Cu toate acestea, în ultimele fotografii, realizate la munte, el purta o mască performantă, cu filtru. Impresarul se află în categoria celor vulnerabili la COVID-19 din cauza diabetului și a greutății sale în exces.

Lucian Ionescu a fost, de-a lungul timpului, impresarul mai multor artiști din țară, printre care s-au numărat Elena Cârstea, Andreea Bălan, Andra, Candy şi Krypton.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter