Mama Deliei, îngrozită de cazurile de pedofilie. Gina Matache a răbufnit: ”Pedeapsa cu moartea pentru animalele astea!”

Publicat pe
Mama Deliei, îngrozită de cazurile de pedofilie. Gina Matache a răbufnit: 'Pedeapsa cu moartea pentru animalele astea!'Mama Deliei, îngrozită de cazurile de pedofilie. Gina Matache a răbufnit: 'Pedeapsa cu moartea pentru animalele astea!'

Mama Deliei, Gina Matache, e cântăreață de muzică populară și o femeie veselă și plină de viață. După toate grozăviile care s-au întâmplat în ultimele luni în țară și cazurile de răpiri și pedofolie care au ieșit la iveală, femeia nu a mai suportat și a răbufnit în social media, propunând pedeapsa cu moartea.

Pe mama Deliei o vedem mereu în contexte care țin de divertisment, mereu veselă și plină de viață. Cântăreața de muzică populară e o femeie deschisă, de care Delia este foarte apropiată, așadar, cea mai recentă postare a sa pe Facebook a luat pe toată lumea prin surprindere.

Femeia a răbufnit după ce în ultimele luni cazurile de răpiri de copii și pedofilie au șocat întreaga țară.

Mama Deliei cere pedeapsa cu moartea pentru pedofili

Drama Alexandrei Măceșanu, fetița ucisă de Gheorghe Dincă în Caracal, sau cazul lui Bogdan Drăghici, șeful T.A.T.A, acuzat că și-a abuzat fiica, au făcut-o pe mama Deliei să ia atitudine, cerând pedeapsa cu moartea pentru astfel de fapte.

'Oare mai trebuie să fie agresați copilașii? Oare cât să mai stăm să așteptăm cu mâinile în sân? Chiar dacă vedem, auzim zilnic de cazuri noi, nu vă doare sufletul? Domnilor burtoși care faceți legile, faceți ceva pentru copilașii noștri. Dați un exemplu, două, trei….o lege de urgență:PEDEAPSA CU MOARTEA PENTRU ANIMALELE ASTEA DE PEDOFILI!!!!! Nu mai stați să dormiți ca vitele pe voi. Sunt cazuri extreme, deci măsuri extreme. Nu mai ascundeți gunoiul sub preș. Sunt mulți nenorociți, deci hai dați dracului legea asta, să scăpăm de ei! Și voi mame, bunici, surori, haideți să ne facem legile în favoarea copilașilor noștri. Să ne așezăm toate scut pentru copilași. Cereți PEDEAPSA CU MOARTEA! Știu că risc să par nepopulară, dar nu-mi pasă. Vreau să ne fie copilașii în siguranță. În jungla asta de politicieni burtoși și libidinoși se ascund și demenți care ne corup tinerele. Văd pe stradă, aud de la mame cum unii dintre boșorogi le batjocoresc copilele. Femei, cereți PEDEAPSA CU MOARTEA! Dacă vă pasă de soarta copilașilor faceți ceva! Măcar aici, pe paginile astea de Facebook, de Instagram cereți toate PEDEAPSA CU MOARTEA! Prima postare de azi așa ar trebui să sune', acesta a fost mesajul transmis de mama Deliei în social media.

Foto: Facebook, Libertatea

Citește și:

Drama neștiută a lui Adrian Titieni. A avut în viață probleme mai mari decât divorțul de Adriana, actuala iubită a lui Alexandru Papadopol

Ce face Lora de când nu mai prezintă emisiunea „Vorbește lumea' de la Pro TV. Adela Popescu a revenit

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter