Ce face Lora de când nu mai prezintă emisiunea "Vorbește lumea" de la Pro TV. Adela Popescu a revenit

Publicat pe

Lora nu mai prezintă emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV. Adela Popescu a revenit astăzi în emisiune. Chiar în timp ce show-ul se difuza la TV, Lora se relaxa la malul mării. 

Adela Popescu și Cove au prezentat-o telespectatorilor pe noua lor colegă, Viviana Sposub, cea care va fi co-prezentatoarea show-ului, responsabilă să aducă zâmbetul pe buze tuturor, dar și să prezinte rubrica meteo, horoscopul sau să gătească preparate delicioase pentru invitați. Cei trei și-au început ziua plini de energie, puși pe distracție, în aceeași casă, dar cu un decor nou.

În prima ediție din acest sezon, Adelina Pestrițu, Raluca Zenga și Andreea Ibacka s-au numărat printre invitații care au venit în platou să povestească noutăți din viețile lor, în exclusivitate. Adelina le-a povestit telespectatorilor cum a fost nunta ei de vis, Andreea Ibacka a vorbit despre petrecerea surpriză pe care i-a pregătit-o Cabral de ziua ei, iar Raluca Zenga despre vacanța din această vară.

A fost minunat, mă simt ca un om nou întors din vacanta cu forțe proaspete și mă bucur că am început acest nou sezon. Mă bucur că s-a întors și scumpa mea colega Adela, chiar daca nu e întreagă – a suferit un mic accident. Mă bucur de asemenea că am o tânără colegă, foarte frumoasă și talentată. Sunt un norocos că am așa colege', a declarat Cove.

Înainte de a reveni Adela Popescu, cea care i-a ținut locul a fost Lora. În prezent, ea nu mai are nicio emisiune la Pro TV. Se pare că ea e la mare acum, se relaxează după o vară plină în care a și prezentat o emisiune TV, dar a și susținut concerte.

Ce face Lora de când nu mai prezintă emisiunea "Vorbește lumea" de la Pro TV. Adela Popescu a revenitCe face Lora de când nu mai prezintă emisiunea "Vorbește lumea" de la Pro TV. Adela Popescu a revenit

 

Adela Popescu s-a accidentat la picior

Revenirea din vacanță a fost cu peripeții pentru Adela care a suferit un mic accident chiar înainte cu două zile de reînceperea emisiunii. Am început într-un picior, dar cu noroc. Am auzit că atunci când te accidentezi la mână, la picior, la ochi lucrurile merg strună și sunt convinsă că așa va fi. Mi-a fost dor de diminețile alături de întreaga echipă și îmi pare rău că sunt în imposibilitatea aceasta de a mă exprima din toate punctele de vedere pentru că trebuie să stau mai mult jos. Dar am aici ajutoare de nădejde!', a spus Adela Popescu.

Foto: PR, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter