Maria Constantin l-a sunat pe fiul lui Marcel Toader, după ce a aflat că fostul ei soț a murit: ”Am apreciat”

Publicat pe

Maria Constantin și Marcel Toader s-au despărțit cu scandal, însă când acesta a murit, artista a uitat de tot. Maria Constantin l-a sunat pe fiul lui Marcel Toader, imediat după ce a aflat că acesta a murit.

Fiul lui Marcel Toader, Maximilian, a fost invitat într-o emisiune TV, unde a dezvăluit că Maria Constantin l-a sunat după ce a aflat de moartea lui Marcel Toader. Vedeta a vrut să-l ajute pe fiul fostului soț, însă acesta a refuzat-o.

„Da, a trimis o coroană. Maria m-a sunat să mă întrebe dacă am nevoie de ajutor, am refuzat-o respectuos. Am apreciat gestul”, a spus Maximilian Toader.  Chiar dacă nu a fost prezentă la înmormântare, Maria Constantin a trimis o coroană de flori.

Maximilian a povestit cum a fost anunțat că tatăl lui a murit. Băiatul lui Marcel Toader s-a ocupat singur de înmormântarea tatălui său și a refuzat orice ajutor.

„Era o zi de sâmbătă, tatăl meu s-a dus la un vechi prieten de al lui, undeva în Periş, stăteau la un grătar, piscină. Eu eram undeva în Colentina. Pe mine m-a sunat cel mai bun prieten al lui că tata a suferit un infarct. Nu mi-au spus că a decedat. Am ajuns acolo şi în momentul în care m-am dat jos din maşină am văzut o maşină din poliţie, m-am întâlnit cu o salvare pe drum. A venit poliţistul la mine şi mi-a spus: Condoleanţe! Nu am mai avut reacţie. Am rămas stană de piatră. Eu îl luam de acasă, ştiam ce mănâncă, îl duceam la piaţă, nu mai fuma la de de mult, nu mai bea la fel de mult. Nu pot să îmi explic. Tatăl meu nu a fost genul de om să se plângă. Ţinea totul în el. Supărările s-au adunat, cu firma, cu proiectele, cu căsniciile”, a spus Maximilian Toader.

Marcel Toader a murit la 56 de ani

Marcel Toader a murit sâmbătă, la doar 56 de ani, în urma unui infarct, în timp ce se afla la masă, cu mai mulți prieteni, în curtea avocatului său de la Periș.

În urma unor probleme serioase cu inima, vechi de mulți ani, omul de afaceri a suferit un infarct pe 3 august, iar medicii s-au chinuit aproape 45 de minute să îl resusicteze. La ora 17.02 s-a pronunțat decesul.

FOTO: Facebook

Maria Constantin l-a sunat pe fiul lui Marcel Toader, după ce a aflat că fostul ei soț a murit: 'Am apreciat'Maria Constantin l-a sunat pe fiul lui Marcel Toader, după ce a aflat că fostul ei soț a murit: 'Am apreciat'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter