Adevărul din spatele relației dintre Noemi și Mihai Mitoșeru. Mama prezentatorului rupe tăcerea: "Au fost puțin tulburi apele. L-a supărat pe Mihai pentru că..."

Publicat pe

S-au despărțit când nimeni nu se aștepta, după 13 ani de relație. Mulți sperau într-o împăcare, însă cei doi au decis doar să rămână buni prieteni. Nu se știe dacă a fost cea mai bună decizie, căci lucrurile au luat o nouă întorsătură.

Adevărul din spatele relației dintre Noemi și Mihai Mitoșeru. Mama prezentatorului rupe tăcerea: "Au fost puțin tulburi apele. L-a supărat pe Mihai pentru că..."Adevărul din spatele relației dintre Noemi și Mihai Mitoșeru. Mama prezentatorului rupe tăcerea: "Au fost puțin tulburi apele. L-a supărat pe Mihai pentru că..."

Se pare că Mihai Mitoșeru ar fi fost enervat de fosta soție, chiar de Paște. Chiar mama sa, Camelia Mitoșeru, a dezvăluit că fiul ei a luat hotărârea de a nu o mai suna deloc pe Noemi, după o ultimă conversație în care ar fost repezit.

Citește și: Mihai Mitoșeru, mesaj emoționant la 4 ani de la nunta cu Noemi și două luni de la divorț!”Nu mă victimizez și nu intru în depresie…”

„Mihai a făcut o pauză pentru că nu vrea să o mai sune. Dar cred că i-a spus „Hristos a Înviat'. Nu cred că a fost atât de drastic. L-a supărat pe Mihai pentru că… nu mai știu cum a fost. Cert e că l-a repezit. Și a zis că: „nu mamă, nu mai vorbesc cu ea. O perioadă o las așa. Au fost puțin tulburi apele. Eu nu cred că ea l-a repezit cu răutate. El a interpretat așa și am zis că-i foarte bine', a spus Camelia Mitoșeru la Antena Stars.

Camelia Mitoșeru încă speră la o împăcare între fiul ei și cera i-a fost ca o fiică o perioadă atât de îndelungată, notează spynews.ro.

Citește și: Ce se întâmplă între Mihai Mitoșeru și Noemi, la 5 luni de când au divorțat.Mama actorului rupe tăcerea „E un fel de fata mea'

„Dacă nu o fi să se împace, nu se mai împacă. Fiecare cu viața lui. Fiecare cu viața lui. Dar eu sunt de obicei echilibrul. Ea a fost crescută de bunică și de tatăl ei, iar acum s-a dus la mama ei. Dar între timp eu am fost și mama lui și mama ei. Deci a trebuit să fiu imparțială', a conchis Camelia Mitoșeru. 

Citește și: Mihai Mitoșeru și Noemi nu pot sta departe unul de celălalt.Ce au făcut cei doi în urmă cu doar câteva zile

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter