Mama Minodorei a fost la un pas de moarte: ”I-a mai dat 24 de ore de trăit după operație”

Publicat pe

Mama Minodorei a fost la un pas de moarte. Cunoscuta artistă a făcut dezvăluiri dureroase despre momentele grele prin care a fost nevoită să treacă. Totul după ce mama ei a avut nevoie de îngrijiri medicale, pentru că a suferit un infarct.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mama Minodorei a fost la un pas să-și piardă viața, după ce a suferit un infarct. Cunoscuta artistă a trecut prin momente de cumpănă, pentru că mama ei a ajuns la spital de urgență. Mica, așa cum îi spune Minodora mamei ei, a fost operată și a primit îngrijiri medicale. Cântăreața a avut parte de sperietura vieții ei, crezând că-și va pierde mama. Totul s-a întâmplat în perioada Paștelui.

Mama Minodorei a fost la un pas de moarte: 'I-a mai dat 24 de ore de trăit după operație'Mama Minodorei a fost la un pas de moarte: 'I-a mai dat 24 de ore de trăit după operație'

Minodora a povestit, cu ochii în lacrimi, prin ce clipe cumplite a trecut în perioada sărbătorilor pascale. Mama vedetei a ajuns de urgență pe masa de operație, după ce a suferit un infarct.

Am stabilit să o ducem la urgență la Timișoara. A intrat pe loc în operație. A făcut infarct la stomac. Este vorba de un cheag mai mare de sânge care se oprește undeva la un organ. Medicii ne-au spus că am venit un pic târziu. Domnul doctor a stat în operație cu Mica în jur de șase ore. A ieșit din operație, ne-a spus că este susținută de aparate și că doar Dumnezeu va ști dacă mai are zile', a spus Minodora, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Cum s-au cunoscut Minodora și soțul ei. Ea avea un alt iubit, atunci: „L-am luat să îmi lucreze toată viața”

Citește și: Minodora a fost victima bullying-ului, din cauză că era prea săracă: „M-a lovit destul de tare că m-am învinețit…”

Citește și: Ce relație există între Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, și Lino Golden: „Este foarte greu'

Citește și: Delia, răspuns surprinzător când a fost întrebată despre copii: „Ne mai gândim și rămâne o portiță deschisă'

Mama Minodorei a fost la un pas de moarte

Minodora a sperat la o minune, care să-i salveze mama. Artista a mărturisit că a stat numai la spitalul, unde mama ei era internată. Faptul că Mica și-a revenit este cu adevărat o minune, asta pentru că medicul anestezist ar fi spus că femeia ar mai avea maxim 24 de ore de trăit.

Cred că aș fi fost în stare să-mi fac un cort să dorm în fața spitalului. Am fost aproape să o pierdem. Este o foarte mare minune, pentru tot spitalul de acolo, că trăiește. Doamna doctor anestezist i-a mai dat 24 de ore de trăit după operație. Mica s-a făcut bine datorită faptului că între mine, Oana și ea este o iubire foarte mare. Legătura care este între noi, este până la Dumnezeu. Noi am implorat-o să se facă bine. Este puterea noastră, sprijinul nostru. Este omul pe care-l sun de fiecare dată când ies dintr-o emisiune și o întreb cum a fost', a mai zis Minodora, în emisiunea 'La Măruță'.

Ce lecție de viață a învățat Minodora

Minodora a dezvăluit că a fost cea mai urâtă perioadă din viața ei. Cântăreața susține că a învățat o lecție de viață uriașă, după toate clipele cumplite de care a avut parte.

'A fost cea mai urâtă perioadă din tot ce am trăit până acum. Văd viața altfel, nu o mai văd la fel de frumoasă, mi s-a cam dus elanul. Nu mai pun preț pe avere, pe bani, să las copilului nu știu ce. Vreau să mă bucur de băiat și de soț. Prețuiesc mai mult viața. O lună și jumătate nu am văzut oameni, treceau prin fața ochilor și nu sesizam. Aproape că nu mi-am văzut nici soțul și nici băiatul. Nu mai vedeam altceva. Am fost într-o stare de tristețe', a mai spus Minodora.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter