Ce relație există între Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, și Lino Golden: „Este foarte greu”

Publicat pe

Ce relație există între Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, și Lino Golden. Anamaria Prodan se poate declara o femeie cu adevărat împlinită. Aceasta are atât o carieră de succes, cât și o familie superbă. Fiica sa cea mică, Sarah Dumitrescu, a intrat în ochii presei după ce a avut mai multe apariții alături de Lino Golden. Iată ce relație există între cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a Anamariei Prodan. Aceasta este sportivă de performanță, dar și o prezență extrem de plăcută pentru publicul larg. În ultima perioadă, ea și Lino Golden au tot apărut împreună pe rețelele de socializare, lucru care a ridicat semne de întrebare în rândul publicului larg. După toate zvonurile, baschetbalista a oferit o explicație cu privire la relația dintre ea și artist.

Ce relație există între Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, și Lino Golden: „Este foarte greu'Ce relație există între Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, și Lino Golden: „Este foarte greu'

Aceasta a explicat că în acest moment nu are nicio relație. Iată declarațiile făcute de fiica Anamariei Prodan!

Citește și: Ce s-a întâmplat la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Reghe.Sarah Dumitrescu a plâns când l-a revăzut pe Luca

Citește și; Sarah, fiica Anamariei Prodan, replică dură pentru Reghe:'Te faci din ce în mai mult de râs'

Citește și; Cine este Mihai Cristian Capriceană de la Casa iubirii.Îi plac fetele mai mari decât el

Citește și; Alina Vîlcu de la Visuri la Cheie, despre accidentul grav prin care a trecut:„S-a soldat cu o operație cu 13 șuruburi în gleznă’

Ce relație există între Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, și Lino Golden

Ce relație există între Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, și Lino Golden. După ce fanii celor doi au speculat că ar putea exista o poveste de dragoste în spatele TikTok-urilor, Sarah Dumitrescu a ținut să elucideze misterul. Ea a declarat că este singură și că aparițiile sale alături de bărbați nu sunt relevante pentru viața sa sentimentală. Fiica Anamariei Prodan a punctat faptul că, de cele mai multe ori, este însoțită de prieteni foarte buni.

'Ce apare în presă nu întotdeauna este adevărat. Cu cine apar eu ori îmi este vreun prieten foarte bun, ori nu este adevărat. Nu am un iubit la acest moment, cel puțin nu acum! Este foarte greu să-mi fac un iubit în România, mai ales că eu stau în America. Dar, cine știe, vom vedea!', a mărturisit Sarah Dumitrescu Prodan, notează Click.

Nu a mai vorbit cu Laurențiu Reghecampf

În cadrul aceluiași interviu, ea a fost întrebată dacă a continuat să comunice cu fostul soț al mamei sale, Laurențiu Reghecampf. Deși antrenorul a fost cel care a crescut-o, acum se pare că nu mai există o relația strânsă între ei. Ea a explicat faptul că nu a mai vorbit cu Reghe, însă i-a fost alături Anamariei Prodan, pe tot parcursul perioadei dificile.

„Eu, personal, nu am mai comunicat cu el! Eu sunt alături de mama mereu, iar dacă va avea nevoie de ceva de la mine mereu o să-i fiu alături', a răspuns ea.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Captură ecran, TikTok

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter