Ce s-a întâmplat la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Reghe. Sarah Dumitrescu a plâns când l-a revăzut pe Luca

Publicat pe

Ce s-a întâmplat la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt prima oară față în față, după ce au anunțat divorțul. Cei doi se află în acest moment la Judecătoria Buftea, acolo unde vor finaliza procesul de divorț. Sexy impresara a venit însoțită de fiica sa cea mică, Sarah și băiatul său, Laurențiu Reghecampf Jr.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află pentru prima dată față în față, după ce au anunțat că vor divorța. Cei doi au venit la Judecătoria Buftea pentru a finaliza procesul de divorț. Reghe s-a prezentat extrem de zâmbitor, alături de Luca, în timp ce sexy impresara a ales să poarte o ținută complet neagră. Aceasta a venit însoțită de fiica sa cea mică, Sarah, și de băiatul său, Laurențiu Reghecampf Jr. Fotografii Click au oferit primele imagini cu familia Prodan-Reghecampf.

Ce s-a întâmplat la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Reghe. Sarah Dumitrescu a plâns când l-a revăzut pe LucaCe s-a întâmplat la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Reghe. Sarah Dumitrescu a plâns când l-a revăzut pe Luca

Se pare că atmosfera este una extrem de tensionată la Judecătoria Buftea. Fiica Anamariei Prodan a izbucnit în lacrimi în momentul în care și-a văzut fratele vitreg, pe Luca.

Citește și: Anamaria Prodan merge la tribunal, în procesul de divorț cu Reghe, alături de copiii ei:„Să răspundă cum și-a permis să facă așa ceva’

Citește și: Ce gest a făcut Laurențiu Reghecampf, după ce a aflat despre relația Anamariei Prodan cu iubitul arab:„Este și gelos sărăcuțul’

Citește și: Masacrul din Ucraina, de la Bucha, a șocat Europa. Mesajul lui Volodimir Zelenski:„Acesta e un genocid’

Citește și: Flick și Denisa Filcea vor deveni părinți pentru prima oară!Primele imagini cu soția „Domnului Rimă’ însărcinată

Ce s-a întâmplat la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Ce s-a întâmplat la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan s-a prezentat la procesul de divorț alături de doi dintre cei trei copii ai săi. Aceasta a ales să poarte o ținută complet neagră, ca simbol de doliu pentru căsnicia sa. La aproximativ 10 minute după ce sexy-impresara a ajuns la Judecătoria Buftea, Reghecampf și-a făcut apariția. Extrem de zâmbitor, îmbrăcat tot în negru, a trecut pe lângă cei trei fără să interacționeze în vreun fel.

Sexy impresara a fost întrebată de jurnaliști ce se va discuta la proces. Ea a răspuns că nu știe exact deoarece sunt foarte multe dosare deschise. Ironică și optimistă, ea a lăsat de înțeles că nu are emoții pentru aceste momente.

'Nu știu, avocatul trebuie să vă spună că am foarte multe procese nu mai știu (n.r. despre ce se va discuta) Ordonanța preșidențială am câștigat-o, am câștigat două. Emoții?', a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan și copiii ei au purtat haine negre la procesul de divorț

Anamaria Prodan a adoptat o ținută complet neagră la procesul de divorț de la Judecătoria Buftea. Atât ea, cât și Bebeto și Sarah, au purtat haine negre, ca semn de doliu pentru căsnicia care s-a sfârșit.

Sexy-impresara a subliniat în nenumărate rânduri că pentru familia sa, Laurențiu Reghecampf este „mort'.

Anamaria Prodan a cerut ca divorțul să aibă loc la notar

Anamaria Prodan a ținut să menționeze faptul că și-a dorit ca divorțul de Laurențiu Reghecampf să aibă loc la notar. Aceasta susține faptul că fostul său partener de viață nu își dorește această variantă din cauza partajului.

'Astăzi am cerut cumva să găsim o variantă dacă putem să divorțăm la notar, că ne dorim să închidem circul ăsta. Avocatul ia banii, avocatul vrea procese multe, e normal, el nu se pricepe deloc. Eu ca absolventă de drept îi spun vezi că te păcălește, vezi că nu e bine.Partajul trebuie făcut, dar el nu vrea să meargă la notar că știe că vine partajul. Acolo trebuie să vorbești, dar cum el nu are nimic e greu să facem la notar'

Sarah Dumitrescu a plâns când l-a văzut pe Luca

În momentul în care Sarah i-a văzut pe Laurențiu Reghecampf și pe Luca, a început să plângă. Cei doi bărbați nu au oferit prea multe declarații jurnaliștilor, băiatul cel mare al antrenorului susținând că va vrea să discute cu fratele său.

'Nu vreau să comentez. Vreau să vorbesc cu fratele meu', a spus Luca Reghecampf la tribunal.

Pe de cealaltă parte, Laurențiu Reghecampf a declarat că nu a vorbit cu fosta sa parteneră de viață, ci doar și-a salutat copiii.

Pe parcursul procesului, copiii impresarei au rămas în curte, iar Anamaria Prodan și fostul ei partener de viață au intrat în Instanță pentru a pune punct căsniciei de 15 ani.

Sarah Dumitrescu este dezamăgită de Laurențiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan a oferit o serie de declarații despre Laurențiu Reghecampf. Ea susține că mama sa a fost printre ultimele persoane care au aflat de aventurile romantice ale antrenorului. Mai mult decât atât, frumoasa jucătoare de baschet susține cu tărie că a încercat să păstreze legătura cu tatăl ei vitreg, însă acesta a refuzat orice interacțiune.

'Din câte am înțeles eu chestiile astea se întâmplă de ceva timp, dar mama mereu a încercat să facă diferența între viața ei și viața noastră. Cred că am fost printre ultimele persoane care au aflat. Am fost și încă sunt (n.r. dezamăgită) Eu am fost crescută de doi tați, eu am încercat să vorbesc cu el, dar nu a vrut să mai țină legătura. Nu l-am mai văzut de aproape un an. Ultima oară a fost vara trecută, de atunci cred că l-am mai văzut o dată sau de două ori după nuntă. A șters un comentariu și l-a și blocat', a declarat ea pentru Antena Stars.

Sarah Dumitrescu: „Cred că ne mai iubește'

Fiica cea mică a Anamariei Prodan este de părere că Laurențiu Reghecampf încă are sentimente față de familia Prodan. Ea îi cere antrenorului să vină să o vadă deoarece se află în București de o aproximativ o lună.

'Sunt dezamăgită de alegerile pe care le-a făcut el, dar până la urmă e viața lui. Eu sunt alături de mama și o susțin pe ea, iar pentru el sper că a făcut alegerea potrivită și sper să fie fericit. Mama e o femeie foarte puternică nu cred că am văzut-o vreodată să plângă. Suferă, normal că suferă, au fost împreună aproape 15 ani. El de iubit cred că ne mai iubește, dar aș vrea să simt că mă iubește. Să vină să mă vadă că sunt în București de aproape o lună întreagă și n-am primit niciun mesaj', a mai spus ea.

Sursă foto: Instagram, Hepta, Captura foto, Libertatea

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter