Anamaria Prodan merge la tribunal, în procesul de divorț cu Reghe, alături de copiii ei: „Să răspundă cum și-a permis să facă așa ceva”

Publicat pe

Anamaria Prodan va merge la tribunal, în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf, alături de copiii săi. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf încă nu au finalizat procesul de divorț. Cei doi urmează să se întâlnească astăzi, 4 aprilie 2022, la Judecătoria Buftea, pentru a încheia orice legătură pe care o au. Sexy impresara susține că va veni însoțită de toți copiii săi, deoarece vrea să vadă cum va reacționa fostul ei partener de viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să ocupe primele pagini ale ziarelor. Cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva luni, însă oficial, ei sunt căsătoriți. Astăzi, fostul cuplu urmează să se întâlnească la Judecătoria Buftea pentru a finaliza procesul de divorț. La această întrunire, sexy impresara a anunțat că va veni însoțită de copiii săi.

Anamaria Prodan merge la tribunal, în procesul de divorț cu Reghe, alături de copiii ei: „Să răspundă cum și-a permis să facă așa ceva'Anamaria Prodan merge la tribunal, în procesul de divorț cu Reghe, alături de copiii ei: „Să răspundă cum și-a permis să facă așa ceva'

Aceasta a declarat public că își dorește să vadă reacția fostului său partener de viață, atunci când cei trei copii îi vor adresa diverse întrebări.

Citește și: Ce mesaje își trimit Anamaria Prodan și noul iubit:„Chiar există un bărbat în viața ei

Citește și: Laurențiu Reghecampf, în plin divorț de Anamaria Prodan:„Mi-am trăit dintotdeauna viața așa cum am simțit

Citește și: Emil Rengle, adevărul despre strategiile de la Survivor:M-a luat prin surprindere atacul…

Citește și: Leonardo DiCaprio a postat o imagine din România, în contextul războiului Rusia – Ucraina.Ce mesaj a transmis actorul pe Instagram

Anamaria Prodan va merge la tribunal, în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf, alături de copiii săi

Anamaria Prodan va merge la tribunal, în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf, alături de copiii săi. Anamaria Prodan urmează să se prezinte la Judecătoria Buftea, în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Aceasta a anunțat public că va fi însoțită de cei trei copii ai săi, care vor să îi adreseze câteva întrebări antrenorului de fotbal.

„Păi e obligat să se prezinte, toți suntem obligați să ne prezentăm, iar noi ne prezentăm cu toată familia, cu copii cu tot pentru că vrem să-i vedem reacția și vrem să vedem în fața presei și în fața țării ce o să răspundă când copiii o să-l ia la întrebări, măcar pe holul tribunalului să răspundă cum și-a permis să facă așa ceva', a spus ea la Antena Stars.

Și-a dorit să divorțeze la notar

Anamaria Prodan susține că și-ar fi dorit să divorțeze la notar, pentru a accelera procesul. Potrivit acesteia, Laurențiu Reghecampf a refuzat oferta și a considerat că este mai bine să meargă la tribunal. În plus, averea și partajul lor reprezintă probleme reale, care trebuie discutate în instanță.

'Eu îmi doresc să se termine ieri, acum o lună îmi doresc, mă rog de el să meargă la notar, să semneze și să dispară, dar se încăpățânească pentru că el știe ce știe. La notar când te duci trebuie să semnezi divorțul și să te înțelegi cu partajul, iar la partaj avem o mare problemă, că la partaj nu mai avem nimic (…) Și dacă dormeam o viață, dacă nu mă ridicam din pat 17 ani, eu trebuie să am jumătate, e foarte simplu', a mai spus ea pentru sursa menționată.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter