Ce i-a cerut Reghe în instanță Anamariei Prodan, după ce i-a deschis un nou dosar: „E jenant”

Publicat pe

S-a aflat ce i-a cerut Reghe în instanță Anamariei Prodan, după ce acesta i-a dechis un nou dosar. Aflați în plin proces de divorț, impresara și antrenorul se mai întâlnesc doar în sala de judecată, după ce bărbatul i-ar fi deschis mai multe procese. Cel mai recent l-ar avea ca motiv principal pe fiul lor, pe care-l alintă Bebeto. Iată despre ce e vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce i-a cerut Reghe în instanță Anamariei Prodan, după ce el i-a deschis un nou dosar? E întrebarea ce a stat pe buzele tuturor, după ce, în urmă cu câteva zile, sexy-impresara a fost surprinsă de paparazzi ieșind din judecătoria Buftea, împreună cu avocatul ei. Agentul FIFA a susținut că Laurențiu Reghecampf i-ar fi deschis acum un nou proces, iar „războiul' dintre ei s-ar da acum pe custodia băiatului lor, Bebeto.

Ce i-a cerut Reghe în instanță Anamariei Prodan, după ce i-a deschis un nou dosar: „E jenant'Ce i-a cerut Reghe în instanță Anamariei Prodan, după ce i-a deschis un nou dosar: „E jenant'

La scurt timp după ce a ieșit din judecătorie, Anamaria Prodan a acceptat să ofere câteva declarații. Sexy-impresara a susținut că îi apar dosare peste dosare din partea lui Laurențiu Reghecampf. În total, ar fi vorba despre 7, toate deschise de Reghe.

Citește și: Anamaria Prodan vrea să se căsătorească cu iubitul arab, după ce se finalizează divorțul de Laurențiu Reghecampf:„Pot să o fac într-o secundă'

Citește și: Anamaria Prodan, încă un proces în plin divorț de Laurențiu Reghecampf:”Mă bat cu oricine de pe mapamond”

Citește și: Ce a făcut Dana Chera (Grecu) timp de 4 ani, după o carieră neîntreruptă de 17 ani în televiziune:„Au fost niște ani în care…'/ EXCLUSIV

Citește și: Nadia Comăneci, în rol de antrenoare, în SUA.Imagini din sala de gimnastică

Ce i-a cerut Reghe în instanță Anamariei Prodan, după ce i-a deschis un nou dosar

Anamaria Prodan a ținut să precizeze că din cele 7 dosare, 3 sunt anulate de avocatul ei. Vedeta a declarat că începe să se obișnuiească cu această situație.

„O să mă mut la Buftea, că văd că îmi apar dosare peste dosare. Acum am 7. Din dosarele pe care mi le-a deschis (Laurențiu Reghecampf n.r), 3 sunt anulate de către avocatul meu, dar începem să ne obișnuim. Cu cât mai multe dosare, ne antrenăm și devenim mai buni', a declarat Anamaria Prodan Click!

Anamaria Prodan: „Probabil îi place să mă vadă venind la judecătorie'

În continuare, Anamaria Prodan a susținut că, de această dată, Reghe i-ar fi cerut în instanță să-l vadă pe Bebeto de două ori pe lună. Asta în condițiile în care, spune ea, impresara ar face apel public de aproximativ 2 ani ca Laurențiu Reghecampf să-și vadă copilul în fiecare zi.

Aceasta a purtat o ținută extrem de elegantă la judecătorie, tip office, în nuanțe de gri, vestimentație accesorizată cu o broșă Chanel și o geantă Hermes. Pe umeri, ea și-a pus o blană, iar pentru partea de jos, vedeta a ales o pereche de pantofi stiletto.

„De data asta mi-a cerut să își vadă minorul de două ori pe lună, în condițiile în care eu fac apel public de vreo 2 ani să vină să își vadă în fiecare zi copilul. Și refuză cu îndârjire. Nici măcar atunci când îl anunț oficial că sunt plecată din țară și să meargă să îl vadă, să meargă la meciuri, la școală… Refuză și atunci.

E un nonsens. Probabil îi place să mă vadă venind la judecătorie la Buftea. Arăt din ce în ce mai bine, mă îmbrac din ce în ce mai frumos, deci am tot interesul să mă vadă lumea', a adăugat ea.

Anamaria Prodan, despre Reghe: „Ne așteptăm la lucruri mai urâte'

Printre altele, Anamaria Prodan a spus că se așteaptă la lucruri mult mai „urâte' din partea lui Reghe, în perioada următoare, susținând că el ar fi împins de la spate să facă toate aceste demersuri de către iubita lui.

„Ne așteptăm la lucruri mai urâte. Îmi cere printr-o ordonanța președințială vizitarea minorului, în condițiile în care eu îl implor peste tot să nu își rupă definitiv legătura cu copilul. În aproape 2 ani, copilul a uitat cum arată, îl mai vede doar pe la televizor sau trei minute la opt luni. Decade și se face de râs din ce în ce mai rău. Dar eu o să fiu acolo să îl ridic când o să îi fie mai greu în viață, cum l-am ridicat toată viața.

În plus, cel mai urât lucru, care mi se pare jenant pentru un bărbat și un părinte, este să ceară judecătorului să stabilească pensia alimentară, în condițiile în care el de 2 ani nu participă cu aproape nimic în creșterea copilului, cheltuielile casei.

Îi este foarte frică de reacția copiilor, dacă se întâlnesc pe stradă nu o să fie ușor pentru el. De asta se și ascunde. El plătește școala copilului și o dată la 5 luni pune 100 de dolari pe cardul … al minorului. Mi se pare jenant. E dureros ca un bărbat și un tată să ajungă în situația asta. Cine îl oprește să îi dea bani copilului?!', a continuat impresara.

În încheierea declarațiilor, Anamaria Prodan a sugerat că Laurențiu Reghcampf i-ar fi deschis actualei lui iubite un business din banii familiei. Impresara îl acuză pe Reghe că nu ar fi fost sincer în declarațiile lui, nici atunci când a vorbit public despre incidentul cu nunta.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter