Marcel Pavel, infectat cu noul coronavirus, mesaj dureros de pe patul de spital: "Acum mă simt ceva mai rău. Este o boală cumplită, trec prin momente de cumpănă ale vieții mele"

Publicat pe

Marcel Pavel a transmis un nou mesaj de pe patul de spital. Artistul care se confruntă cu o dublă pneumonie și a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, susține că în aceste momente se simte puțin mai rău, însă este un om puternic și urmează indicațiile medicilor pentru a se recupera rapid.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel, concurentul de la Te cunosc de undeva, care s-a infectat cu noul coronavirus, transmite un nou mesaj legat de starea sa de sănătate și nu numai. Cântărețul menționează că în aceste momente nu se simte extraordinar, că saturația oxigenului este mică, dar are încredere în personalul medical, pe mâinile căruia s-a lăsat. Chiar dacă răbdarea îi este pusă la încercare, urmează tratamentul prescris, atât cel injectabil, cât și cel administrat oral.

În egală măsură, artistul a profitat de ocazie pentru a răspunde criticilor aduse, potrivit cărora ar fi luat bani pentru a declara că este bolnav de COVID-19. Artistul neagă vehement zvonurile, subliniind că este un om cu coloană vertebrală, care nu ar putea accepta nicicând așa ceva.

Citește și: Toto Dumitrescu de la Te cunosc de undeva a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.Fiul lui Ilie Dumitrescu se află internat la „Matei Balş'

'Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea.

Lumea spune că am luat bani ca să spun că sunt bolnav de COVID-19. Lumea a înnebunit de tot! Eu sunt un om cu coloană vertebrală, nu aș accepta niciodată așa ceva. Sunt un om puternic și vreau să trec peste momentele acestea. Este o boală cumplită, aici mă refer la dubla mea pneumonie. Eu nu am făcut din cauza virusului această boală, am făcut-o după un șoc termic. Medicii îmi spun să am răbdare, să urmez tratamentul întocmai, și cel injectabil, și cel administrat oral', a spus Marcel Pavel la Antena Stars.

Citește și: Adriana Trandafir este infectată cu noul coronavirus. Concurenta de la Te cunosc de undeva este internată la Matei Balș:'În atenţia celor care nu cred că acest virus există…'

Marcel Pavel: „Unii indivizi au venin în loc de sânge”

Marcel Pavel a transmis și pe rețelele de socializare un mesaj dur pentru cei care consideră că a fost plătit pentru a se îmbolnăvi.

„Bună dimineața, dragi prieteni! Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa…), faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor necesitând un termen f oarte îndelungat pentru a mă vindeca! Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit că să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni…! Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie!

Citește și: Eugenia Șerban, mărturisiri cutremurătoare despre viața de după cancer:„Urmez în continuare tratament injectabil din 3 în 3 săptămâni'/ EXCLUSIV

Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar! Trec prin momente de cumpănă ale vieții mele! În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate v-ați permis să scrieți numai răutăți! Pe cei care ați scris si v-ați permis să mă jigniți și să mă acuzați pe nedrept fără să aveți nici măcar o dovadă că as fi implicat în toată închipuirea aceasta bolnavă a voastră o să vâ scot din listă și o să vă blochez că să nu va mai permiteți să bârfiti la modul ordinar la adresa mea! Să vă fie rușine celor care ati scris mizerii despre mine! Este prima, dar și ultima oară când o să mai scriu lucruri negative legate de detractori! Găsiți pe altcineva pe care să bârfiți, pe pagina mea nu este loc de așa ceva! Nu am declarat și nu susțin faptul că există acest virus ordinar, nu l-am inventat eu, nu eu v-am blocat în case, nu sunt o autoritate în acest sens, nu sunt virusolog sau epidemiolog pentru a vă spune că acest nenorocit de Covid-19 există sau nu există, întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit pe întreaga planetă!

Citește și: Cum arată copiii lui Alain Delon. Tatăl lor a fost sex simbol, dar nici fiii și fiica lui nu se lasă mai prejos:i-au moștenit talentul și frumusețea!

Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boala care îți dă niște stări cumplite! Faptul că la cele 2 testări de Covid de până acum am ieșit pozitiv la nu mă încântă deloc, dar trebuia sa dau niste lămuriri în acest sens și să vă împărtășesc și vouă această întâmplare nenorocită prin care trec și nu vă doresc la niciunul dintre dv să treceți prin ceea ce trec eu! Nu sunt obligat să dau explicatii, dar am făcut-o din bun simț civic! Dumnezeu să ne binecuvânteze”, a mai scris Marcel Pavel pe rețelele de socializare.

Reamintim că din echipa Te cunosc de undeva, infectați cu noul coronavirus mai sunt Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș, care sunt asimptomatici, Adriana Trandafir și Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu. Tavi Clonda, Jojo, Andreea Bălan, Cosmin Seleși, Monica Anghel și Ami au precizat că și-au făcut testul COVID-19, rezultatul fiind negativ.

Marcel Pavel, infectat cu noul coronavirus, mesaj dureros de pe patul de spital: "Acum mă simt ceva mai rău. Este o boală cumplită, trec prin momente de cumpănă ale vieții mele"Marcel Pavel, infectat cu noul coronavirus, mesaj dureros de pe patul de spital: "Acum mă simt ceva mai rău. Este o boală cumplită, trec prin momente de cumpănă ale vieții mele"

Sursa foto: Facebook

Citește și: Brooke Shields, dezvăluiri cutremurătoare despre divorțul de Andre Agassi:„Am știut că tocmai făcusem o greșeală chiar a doua zi după nuntă!'

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter