Marcel Pavel s-a vindecat de coronavirus și a plecat să se relaxeze. Unde a ajuns la două zile de la externare: "Loc binecuvântat"

Publicat pe

Marcel Pavel s-a vindecat de noul coronavirus și după două săptămâni petrecute în spital a decis să plece să se relaxeze. Artistul a plecat în orașul său de suflet și a postat fotografii din locația pe care o consideră binecuvântată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel a fost externat din spital la început de lună, pe 1 iulie, după două săptămâni de la infectarea cu noul coronavirus. Artistul a fost diagnosticat și cu dublă pneumonie și a trecut prin momente dificile pe perioada spitalizării: „Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea.

Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boala care îți dă niște stări cumplite! Faptul că la cele 2 testări de Covid de până acum am ieșit pozitiv la nu mă încântă deloc, dar trebuia sa dau niste lămuriri în acest sens și să vă împărtășesc și vouă această întâmplare nenorocită prin care trec și nu vă doresc la niciunul dintre dv să treceți prin ceea ce trec eu! Nu sunt obligat să dau explicatii, dar am făcut-o din bun simț civic!„, a povestit artistul despre o parte dintre stările cu care se confrunta.

Citește și: Diana Senteș, viitoare mămică, dezaprobă total alăptatul în public!„Nimeni nu vrea să vadă asta, zic eu'

Marcel Pavel a plecat pentru recuperare într-o vacanță în România

La două zile de la externare, artistul a decis să plece într-o vacanță în Romania. A ales drept destinație Câmpulung Muscel: „orașul meu de suflet, locul meu de dor!”, a precizat artistul vineri.

Citește și: Kanye West candidează la Președinția Statelor Unite!Kim Kardashian ar putea deveni Prima Doamnă

Acum, a transmis un nou mesaj pe rețelele de socializare, semn că se simte extrem de bine în locul pe care l-a ales pentru relaxare: „Bună dimineața, dragi prieteni! A 5 a zi de recuperare! Aș dori să le mulțumesc celor care s-au rugat pentru mine și mi-au fost alături în clipele dificile ale vieții mele prin care am trecut și trec! M-am rugat pentru voi! M-am rugat și pentru detractorii care au aruncat cu venin! M-am rugat, spunând: „Doamne , scoate veninul din oameni și înlocuiește-l cu…..miere”! Amin! Dumnezeu să ne ocrotească! Loc binecuvântat!”.

Marcel Pavel s-a vindecat de coronavirus și a plecat să se relaxeze. Unde a ajuns la două zile de la externare: "Loc binecuvântat"Marcel Pavel s-a vindecat de coronavirus și a plecat să se relaxeze. Unde a ajuns la două zile de la externare: "Loc binecuvântat"

Sursa foto: Facebook

Citește și: Nick Cordero a murit la 41 de ani, după 95 de zile de luptă împotriva noului coronavirus!Actorului i se amputase un picior

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter