Florin Salam, adio distanțare socială! Manelistul a fost atracția serii la un botez cu 300 de invitați, în Otopeni

Publicat pe

În contextul stării de alertă, petrecerile în interior cu mai mult de 20 de invitați sunt interzise, dar de această regulă nu au ținut seama participanții la un botez ce a avut loc în Otopeni… În timp ce invitații au recunoscut că au fost 300, Poliția susține altceva!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Chiar și în perioada pandemiei și a stării de alertă, unii sunt „mai egali decât alții”, cel puțin asta o dovedește o filmare suprinsă la Ambasad’Or din Otopeni, unde 300 de invitați s-au distrat nestingheriți, fără a ține cont de nicio regulă de distanțare socială, în timp ce Florin Salam a întreținut atmosfera în stilu-i binecunoscut. Ulterior, Poliția Ilfov a confirmat că au fost trei petreceri, nu una, în salonul de evenimente, dar susține că nu au fost încălcate regulile de distanțare socială, scrie libertatea.ro.

Citește și: Ce mult a crescut Petru, fiul Andreei Berecleanu! La 15 ani, e mai înalt cu un cap decât mama lui

Petrecerea, transmisă live pe Facebook!

Petrecerea de botez a avut loc sâmbătă noapte, într-un local din Otopeni, și a fost organizată de către Vali Țigănime, scrie sursa citată. Ulterior, zeci de filmulețe au apărut în social media, iar din postările invitaților reiese clar că nu au fost respectate regulile de distanțare socială.

Anne-Marie Ciolcă, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov, a spus, inițial: Nici nu știu dacă e în Ilfov localul, o să mă interesez. Oricum, pe grupul nostru nu a fost nicio comunicare legată de așa ceva'. Mai apoi, ofițerul de presă a revenit cu clarificări: Din ce am înțeles, regulile au fost respectate și nu a fost nicio reclamație. Au fost trei petreceri în acea locație, mesele au fost puse la distanță de un metru și jumătate, cel puțin așa a transmis reprezentantul salonului de evenimente'.
Cu siguranță, mesele au fost puse la distanță, dar asta nu exclude numărul mare de invitați care s-au agitat pe ringul de dans în pe ritmul pieselor lui Florin Salam…

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Florin Busuioc, după ce a suferit un stop cardio-respirator: „Aveam o viață complicată. A trebuit să o las mai moale”. Cum s-a lăsat de fumat / EXCLUSIV

Publicată de Paraschiv Maryan Maryo pe Sâmbătă, 4 iulie 2020

Nu aveai loc să arunci un ac!

Din filmulețele apărute însocial media se vedea că încăperea era suprapopulată, iar la piesele lu Florin Salam nu aveai loc să arunci un ac pe ringul de dans.

Ce 100 de invitați? Cred că au fost 300 de persoane', a transmis un participant la botez pentru sursa citată.

Florin Salam, adio distanțare socială! Manelistul a fost atracția serii la un botez cu 300 de invitați, în OtopeniFlorin Salam, adio distanțare socială! Manelistul a fost atracția serii la un botez cu 300 de invitați, în Otopeni

Contactat de Libertatea, patronul complexului, Nicușor Stan, a spus că nu este la curent cu detaliile, dar nu se poate să nu se fi respectat regulile'
Pe de altă parte, acesta a admis că, în astfel de situații, nu poate fi controlat chiar totul…

Citește și: Mirabela Dauer a dezvăluit de ce e singură, la 73 de ani: „Pe toți iubiții mei i-am cocolit, i-am alintat, i-am sufocat!”

„Mesele au fost puse la distanța de un metru și jumătate, s-au respectat regulile. Pe de altă parte, pot exista și episoade de cinci-zece minute când oamenii se apropie unul de altul. A fost o petrecere de familie, din instinct te duci să te mai îmbrățișezi cu cineva”, a declarat Nicușor Stan pentru sursa citată.

Foto: Libertatea 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter