Rapperul Dr. Dre divorțează după 24 de ani de mariaj. Nicole, soția artistului, va rămâne cu o avere frumușică

Publicat pe

Rapperul american Dr. Dre divorțează de soția lui, după 24 de ani de căsnicie. Cea care a cerut despărțirea este Nicole Young, iar aceasta va rămâne și cu o parte din averea artistului în vârstă de 55 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nicole Young este foarte hotărâtă să divorțeze de Dr. Dre, iar aceasta a depus deja actele de divorț la o judecătorie din Los Angeles. Artistul nu a vrut să facă niciun comentariu pe baza acestui subiect, fiind o perioadă grea și neașteptată pentru el.

Dr. Dre și Nicole erau căsătoriți din anul 1996, iar împreună au doi copii, Truice, un băiat de 23 de ani, și Truly, o fată de 19 ani. Rapperul american mai are patru copii din relațiile anterioare, însă nu a fost niciodată căsătorit până la Nicole Young. Soția lui Dre a invocat diferențe ireconciliabile ca motiv pentru acest divorț.

Citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion, întâlnire de gradul zero la o lună de la despărțire. Gesturile care spun totul despre relația lor

Vor împărți averea de 800 de milioane de dolari

Dr. Dre și Nicole Young nu au semnat un contract prenupțial, așa că averea de 800 de milioane de dolari se va împărți. De-a lungul anilor de activitate în care a fost membru al trupei N.W.A., rapper solo, producător, co-proprietar al casei de discuri Death Row Records și fondator și CEO al companiilor Aftermath Entertainment și Beats Electronics, artistul a strâns o avere colosală.

Dr. Dre a fost numit de către Forbes în 2015 cel mai bogat muzician din lume.

Rapperul Dr. Dre divorțează după 24 de ani de mariaj. Nicole, soția artistului, va rămâne cu o avere frumușicăRapperul Dr. Dre divorțează după 24 de ani de mariaj. Nicole, soția artistului, va rămâne cu o avere frumușică

Citește și: Kanye West candidează la Președinția Statelor Unite! Kim Kardashian ar putea deveni Prima Doamnă

FOTO: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter