Margherita de la Clejani rupe tăcerea și le cere scuze părinților. Ce spune despre presupusul iubit: ”Nu trec printr-o situație tocmai bună”

Publicat pe

Margherita de la Clejani a ajuns în mijlocul unui scandal, după ce a fost prinsă drogată la volan și a făcut accident în Capitală. Artista a decis să rupă tăcerea și le cere scuze părinților, dar și jurnaliștilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fata Clejanilor a recunoscut că nu trece printr-o perioadă tocmai bună, însă nici nu se pune problema ca ea să fi consumat substanțe interzise. Margherita de la Clejani a declarat că nu este de acord cu consumul de droguri și se consideră că sunt foarte multe speculații apărute în ultima perioadă.

„Eu nu consum droguri, sunt împotriva drogurilor. Eu sunt contra droguri. Nu pot să-mi dau cu părerea despre asta pentru că nu sunt în măsură, voi lăsa organele abilitate să vorbească. (…) Îmi pare rău că tot acest scandal a ajuns să ia atât de mare amploare. Nu aș vrea să vorbesc despre acest lucru acum, vor vorbi organele de poliție. Nu este normal să se spună că am consumat heroină, vă rog frumos să remediați această poveste. Eu las legea să-și facă treaba', a declarat Margherita pentru RomâniaTV.

Vedeta și-a dat seama că nu a avut un comportament tocmai bun, atunci când a ales fie agresivă fizic și verbal cu jurnaliștii. Margherita de la Clejani le-a cerut scuze acestora, dar și familiei sale, pe care a pus-o într-o ipostază greu de suportat.

„Vreau să-mi cer scuze jurnaliștilor, reporterilor și paparazzilor cu care am avut un conflic. Nu trec printr-o situație tocmai bună. Îmi pare rău de mama, de tatăl și de fratele meu. Cu toții greșim. Nu aveți de ce să mă condamnați, vreau să îmi cer scuze că am vorbit urât. Eram în iarbă și plângeam. (…) A fost un mic accident, nu am dat în cap la nimeni', a mai adăugat Margherita.

Margherita de la Clejani și Teodor nu sunt împreună

După ce au apărut imaginile în care artista îl săruta pe Teodor, Margherita de la Clejani neagă că acesta ar fi iubitul ei. Fiica Clejanilor a declarat că este singură și nu are nicio relație în acest moment.

Margherita de la Clejani rupe tăcerea și le cere scuze părinților. Ce spune despre presupusul iubit: 'Nu trec printr-o situație tocmai bună'Margherita de la Clejani rupe tăcerea și le cere scuze părinților. Ce spune despre presupusul iubit: 'Nu trec printr-o situație tocmai bună'

„Nu am nicio relație cu Teodor. Eu nu am un iubit. Pentru mine iubit înseamnă o relație de un timp. Am prieteni din toate categoriile. Am prieteni… Teodor este un băiat pe care eu l-am admirat și am vrut să fac ceva cu el împreună', a spus Margherita la România TV.

După ce în presă au apărut informații halucinante despre acest tânăr, Margherita a dezvăluit care este legătura dintre ei și cum au început să se vadă.

„Eu nu pot să judec pe nimeni, pentru că numai Dumnezeu poate să judece pe cineva. Eu sunt un om ca toți ceilalți și e normal să am prieteni din toate categoriile. Am ales o perioadă să intru în lumea aceasta a trap-ului, pentru că de când am venit în America eu sunt foarte îndrăgostită de ceea ce înseamnă trap, de stilul acesta muzical', a continuat artista.

Mulți au susținut că Teodor o influențează într-un mod negativ pe Marga, însă această a fost destul de rezervată în declarații în ceea ce îl privește pe tânărul care i-a fost alături în ultima perioadă.

„Fiecare vorbește despre ce vrea. Eu nu pot să vorbesc despre Teodor nimic, pentru că nu sunt în măsură. Nu pot să spun că este o influență negativă sau nu, ați văzut și voi destul de bine ce s-a întâmplat. A fost un mic accident în care n-am omorât pe nimeni, n-am dat în cap la nimeni, n-am făcut chestii, nu m-ați văzut voi drogată', a mai spus Margherita.

Citește și: După ce Margherita de la Clejani a făcut accident, mama ei a cerut ajutorul psihologilor! „E foarte greu, tinerii ăștia parcă au luat-o razna!”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter