Detalii neștiute despre Maria Constantin și noul iubit. Robert ar fi, de fapt, însurat

Publicat pe

Maria Constantin a fost mult timp discretă cu viața ei amoroasă. Mult timp și-a ținut ascuns de camere iubitul, însă recent a decis că este timpul să se afișeze la brațul bărbatului din viața ei. După relațiile eșuate din viața ei, se pare că acum și-a găsit, în sfârșit, liniștea. Totuși, acum s-a aflat un detaliu despre actualul său partener și anume că ar fi însurat, iar vedeta ar fi implicată într-un triunghi amoros.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Constantin este în centrul atenției în ultima perioadă! A lansat un atac dur la adresa Gabrielei Cristea, fosta soție a fostului ei partener, Marcel Toader, și a devăluit că Dan Bittman ar fi încercat să o cucerească, în trecut. De asemenea, tot de curând a decis să se afișeze cu noul iubit, după ce și-au ținut relația mai mult timp ascunsă. Aproape un an, mai exact.

Detalii neștiute despre  Maria Constantin și noul iubit. Robert ar fi, de fapt, însuratDetalii neștiute despre  Maria Constantin și noul iubit. Robert ar fi, de fapt, însurat

Iubitul Mariei Constantin este însurat?

Este vorba despre Robert Stoica, un bărbat tânăr, cam de aceeași vârstă cu ea. Relația celor doi este extrem de serioasă, astfel că cei doi deja locuiesc împreună.

Un detaliu care le-ar putea tulbura liniștea a ieșit acum la iveală. Potrivit unor surse cancan.ro, actualul iubit al Mariei Constantin nu ar fi chiar liber. „Craiul de Argeș', cum mai este supranumit, ar fi încă însurat și ar avea un copil, după cum susțin surse apropiate cuplului pentru publicația citată.

Se pare că cea care încă i-ar fi soție actualului iubit al Mariei Constantin ar fi reacționat destul de dur în momentul în care Robert și-ar fi asumat relația cu Maria Constantin. Se pare că cei doi ar fi separați, dar nu definitiv, mai exact, nu în acte.

Citește și: Dan Bittman a curtat-o pe Maria Constantin, dar a rămas cu buza umflată:”Îmi trimitea mesaje…”

Citește și: Gabriela Cristea, prima declarație după ce a fost jignită gratuit de Maria Constantin.„Nu este nici prima și nici ultima care…'

Citește și: Ce dietă ține Simona Pătruleasa, la 46 de ani:„În perioada pandemiei am slăbit'/ EXCLUSIV

Citește și: Marina Almășan a avut COVID-19:„A început cu o durere de coloană. M-am dus la Matei Balș'

Maria Constantin își dorește să devină din nou mamă

Un alt detaliu suprinzător este că Maria Constantin a promovat intens pe rețelele de socializare pensiunea din Curtea de Argeș. Afacerea ar aparține într-adevăr iubitului ei, dar și fostei soții.

Încă nu se cunosc foarte multe detalii despre statutul actualului său iubit, însă relația lor pare extrem de serioasă. Într-atât încât vedeta nu exclude să devină mamă din nou.

„Da, de ce nu? Îmi plac foarte mult copiii și când eram la vârsta adolescenței ziceam că voiam să mă căsătoresc și să am mulți băieți și când vin Sărbătorile, masa de Crăciun, să ne strângem cu toții și să îi văd cum aleargă, să fie haos',a spus ea la un moment dat în cadrul unei emisiuni TV.

Maria Constantin nu exclude o a treia căsătorie

Ba mai mult, Maria Constantin și iubitul ei se înțeleg atât de bine încât aceasta nu exclude și o a treia căsătorie. Artista a mai fost căsătorită cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă și mai apoi cu omul de afaceri Marcel Toader.

Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil și din cauza încercărilor mele eșuate, dar am trecut prin niște experiențe și am învățat să nu mai accept foarte multe lucruri. Nu aș spune ‘NU la o a treia căsnicie, sunt tânără, sunt într-o relație, de ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți? Doamne ajută, să fie cu noroc’, a mărturisit Maria Constantin la o emisiune TV.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter