Maria Constantin şi Dacian Varga s-au despărțit. Artista a făcut anunțul la TV: ”În ultimii doi ani de zile...”

Publicat pe

Maria Constantin și Dacian Varga s-au despărțit, iar anunțul fost făcut chiar de vedetă la televizor. Artista a mărturisit că este o femeie liberă, dar preferă să-și țină viața personală privată.

De aproximativ un an de zile, Maria Constantin și Dacian Varga formau un cuplu foarte discret. Se pare că relația lor a ajuns la final, iar interpreta de muzică populară a afirmat în cadrule emisiunii Acces Direct, că este o femeie liberă.

După divorțul de Marcel Toader, Maria Constantin a încercat să-și țină viața amoroasă cât mai privată și să nu se afișeze cu noul iubit.

„În ultimii doi ani de zile n-am mai ieşit să vorbesc despre viaţa mea personală… Nu vreau să comentez. Nu veţi afla nimic! Cel mai important lucru din viaţa mea este copilul meu şi atât”, a spus vedeta la Acces Direct.

Maria Constantin și Dacian Varga s-au despărțit, iar artista a confirmat acest lucru, atunci când a fost întrebată de Mirela Vaida. Totul a pornit când Viorel Stegaru, invitat în emisiune, a cerut-o în căsătorie pe vedetă. 'Viorele, să ştii că sunt liberă!', a fost reacția Mariei Constantin.

Citește și: Iubirea îi dă aripi. Și curaj! Maria Constantin a trecut pe la estetician de când are iubit fotbalist

FOTO: Spynews.ro, Facebook

Maria Constantin şi Dacian Varga s-au despărțit. Artista a făcut anunțul la TV: 'În ultimii doi ani de zile...'Maria Constantin şi Dacian Varga s-au despărțit. Artista a făcut anunțul la TV: 'În ultimii doi ani de zile...'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter