Marius Tucă a fost testat pozitiv cu COVID-19. Jurnalistul face primele declarații: ”Sper să trec cât mai bine de această încercare”

Publicat pe

Marius Tucă a fost diagnosticat cu COVID-19. Jurnalistul a făcut primele declarații despre această încercare grea la care viața l-a pus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ieri, 10 septembrie, Marius Tucă a anunțat că este infectat cu COVId-19. Din fericire, jurnalistul este asimptomatic și nu prezintă simptome precum febra sau alte simptome specifice.

Citește și: Tatăl Mădălinei Manole a murit de COVID-19. Fiul lui a făcut anunțul: „Acum ești împreună cu fata și soția ta'

Prezentatorul emisiunii 'Marius Tucă Show' a făcut primele declarații despre starea în care se află. Mai în glumă, mai în serios, Marius Tucă a mărturisit că va profita de această perioadă pentru a sta în concediu, nevând timp până acum să aibă unul.

Citește și: Gică Popescu, infectat cu noul coronavirus! Cum se simte fostul internațional

'Sper să trec cât mai bine de această încercare pe care viața mi-a pus-o în față și să mă întorc în studio. Îmi iubesc profesia, colegii și spectatorii. Dacă tot nu am avut concediu anul acesta, Covidul mi-a creat această oportunitate. Țineți aproape, dar nu mai aproape de un metru jumătate', a spus Marius Tucă, conform Alephnews.ro.

Marius Tucă a fost testat pozitiv cu COVID-19. Jurnalistul face primele declarații: 'Sper să trec cât mai bine de această încercare'Marius Tucă a fost testat pozitiv cu COVID-19. Jurnalistul face primele declarații: 'Sper să trec cât mai bine de această încercare'

Pentru a fi ținut sub observație, jurnalistul a fost internat pentru 24 de ore. Din fericire, examenul CT al plămânilor nu a relevat configurații anormale, iar nivelul saturației oxigenului în sânge este de 97%.

Citește și: Ozana Barabancea a donat plasmă, după ce s-a vindecat de coronavirus: „Așa cum Dumnezeu m-a ajutat pe mine și eu ajut la rândul meu”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter