Maya, fetița Antoniei, a împlinit 9 ani. Ce surpriză i-a făcut micuței: ”Sufletul meu”

Publicat pe

După multe încercări, Antonia este cea mai fericită femeie din lume, asta pentru că a reușit să-și aducă toți cei trei copii împreună. Astăzi, Maya, fetița Antoniei, împlinit 9 ani, iar vedeta i-a pregătit o surpriză de ziua ei.

Dominic și Akim sunt acum Velea și în acte, iar micuții pot călători acum alături de părinții lor. Antonia și Alex Velea au plecat în Italia împreună cu cei doi băieți ai lor, iar acolo o sărbătoresc pe Maya, fiica artistei din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Maya a împlinit 9 ani și este de o frumusețe ieșită din comun. Fetița a moștenit frumusețea mamei sale, iar la vârsta sa este pasionată de make-up. Antonia i-a adus fiicei sale o rochiță superbă special făcută pentru ea, iar Maya are parte și de o petrecere alături de prietenii ei.

'La mulți ani, prințesă!', a scris Antonia pe una dintre rețelele de socializare. Vedeta este foarte fericită și își alintă fiica: 'Sufletul meu'.

FOTO: Instagram

Maya, fetița Antoniei, a împlinit 9 ani. Ce surpriză i-a făcut micuței: 'Sufletul meu'Maya, fetița Antoniei, a împlinit 9 ani. Ce surpriză i-a făcut micuței: 'Sufletul meu'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter