Tragedia prin care a trecut Mellina de la Survivor. A fost la un pas de moarte: „Eram plină de pământ...”

Publicat pe

Mellina s-a remarcat prin forța și ambiția ei de la Survivor România. Războinica este mereu cu zâmbetul pe buze, însă ascunde o mare dramă în sufletul ei. Aceasta a fost la un pas de a-și pierde viața acum șase ani din cauza unui accident rutier.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mellina de la Survivor România a trecut prin clipe cumplite acum șase ani, în momentul în care a fost la un pas de a-și pierde viața. Războinica se afla cu sora ei într-o mașină care a provocat un accident în lanț, pe un drum din România. Accidentul a fost unul foarte grav, însă Mellina și sora ei au scăpat fără a fi pățit nimic.

Tragedia prin care a trecut Mellina de la Survivor. A fost la un pas de moarte: „Eram plină de pământ...'Tragedia prin care a trecut Mellina de la Survivor. A fost la un pas de moarte: „Eram plină de pământ...'

Cea care s-a aflat la volanul mașinii a fost sora Mellinei, iar automobilul aparțiea tatălui lor.

„Am avut un accident împreună. Ea era la volan și la un moment dat, pur și simplu n-a mai avut control asupra mașinii. Iar eu, îmi aduc aminte, făecam așa: 'calm, calm'… Știam că o să ne oprim în ceva dar nu știam în ce. Până la urmă ne-am întors cu mașina și ne-am oprit ntr-un semn de circulație. Era o curbă unde, practic, cât am stat noi acolo, încă 5 mașini au făcut accident.

Unele au fost cu daună totală. Noi am avut noroc că ne-am oprit în semnul ăla', a povestit Mellina la o emisiune TV.

Citește și: Mellina de la Survivor, refuzată la Vocea României:”Dacă aș fi întors toate scaunele…”

Citește și: Romina, dezvăluiri surprinzătoare!Mellina, îndrăgostită de Marius, la Survivor? „Într-un costum de baie minuscul, se apleca lasciv'

Citește și: Ana Porgras și Zanni de la Survivor, în ipostaze tandre, înainte să plece la Survivor.Imaginile care nu s-au văzut la TV

Citește și: Cum arată Cristina Joia după operațiile la nas, în urma atacului din supermarket:„Îmi asum nasul ăsta brăzdat'

Mellina de la Survivor, la un pas de moarte

Mellina de la Survivor a recunoscut la vremea respectivă că au fost foarte norocoase. Mașina a avut doar roțile rupte din cauza impactului, însă nimic altceva. Cu siguranță, cele două s-au aflat sub o stea norocoasă pentru că deznodământul putea să fie unul mult mai tragic.

„Tremuram toată, voiam să scot semnul ăla de sub mașină, eram plină de pământ și ziceam: 'da, suntem ok!…'. Mașina a fost ok, doar două roți au fost rupte', a mai spus Mellina, care acum se află la Survivor România, potrivit wowbiz.ro.

Sorin Pușcașu, dezamăgit de Mellina la Survivor

Mellina a fost cea mai apropiată de Maria Hîngu la Survivor România, însă reacția ei, în momentul în care Războinica a fost eliminată, l-a uimit și dezamăgit pe Sorin Pușcașu, care și-a schimbat părerea despre colega lui.

„Dacă am avut supărarea că Maria a plecat, nervul că a fost votat Starlin, a venit o nebunie când Maria se știa că pleacă și m-am uitat către Mellina și n-avea nicio reacție. Eu cu Starlin am început să plângem. Mellina mi se pare de o perioadă încoace o persoană foarte prefăcută, deși eram apropiați. După plecarea Mariei, mi-a demonstrat că e o prefăcută.

Eu am fost cel mai devastat, dar Mellina nu a arătat nimic. Îți pleacă cea mai bună prietenă cu care ai împărțit multe chestii în competiția asta și când pleacă nu ai niciun sentiment. Mellina nu are ce să facă altceva decât să râdă cu Albert și să facă glume cu Albert, pentru că a ieșit favorit’, a spus Sorin Pușcașu despre Mellina.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă