Primul mesaj transmis de Anca Țurcașiu, după anunțul divorțului de Cristian Georgescu: "Viața merge înainte!"

Publicat pe

Divorțul Ancăi Țurcașiu de Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie, a luat pe toată lumea prin surprindere! Însă, lumea nu se oprește în loc după o despărțire și pe acest principiu merge și artista în vârstă de 50 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu a anunțat că s-a despărțit de bărbatul alături de care credea că va îmbătrâni, însă, vedeta nu s-a lăsat doborâtă și susține că „viața merge înainte.”

Aerista a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare pe scenă, performând și se pare că are un contract la mare, unde cântă la un hotel.

Mesajul vedetei pare să-i fie adresat direct fostului soț, precizând că viața merge mai departe și după separarea de acesta.

„Din nou pe scenă! Azi. O nouă zi. Viața merge înainte!”, a transmis artista.

Citește și: Smiley o apără pe Andreea Esca, după ce a fost infectată cu coronavirus și a fost pusă la zid de oamenii care nu cred:'Nu e singura mea cunoștință personală care a avut COVID-19'

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat

Anca Țurcașiu a anunțat luni seară pe rețelele de socializare că a divorțat de Cristian Georgescu.

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!

Citește și: Andreea Antonescu, primele declarații despre bărbatul în compania căruia a fost fotografiată la mare, în tandrețuri:„O să mai fim surprinși din când în când împreună’

Primul mesaj transmis de Anca Țurcașiu, după anunțul divorțului de Cristian Georgescu: "Viața merge înainte!"Primul mesaj transmis de Anca Țurcașiu, după anunțul divorțului de Cristian Georgescu: "Viața merge înainte!"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter